5 motive sa scrii articole SEO

jurnalism seoContinutului SEO este esential in obtinerea unor rezultate favorabile pe motoarele de cautare, in special pe google. Cotinutul SEO (in special articole SEO) reprezinta acel continut al unui site realizat cu scopul de a atrage trafic de pe motoarele de cautare. Cu cat acel continut respecta mai mult regulile de redactare si optimizare SEO, cu atat va fi mai eficient in atragerea unui trafic mai mare, mai targetat si mai relevant.

Iata 5 motive sa scrii articole SEO

  1. Ai nevoie de articole SEO pentru o pozitionare mai buna pe Google

Ai nevoie de articole SEO pentru a fi gasit mai usor pe google dupa cuvintele cheie relevante pentru site-ul si business-ul tau. Dupa identificarea celor mai potrivite cuvinte cheie, pasul urmator il reprezinta redactarea de articole SEO, bazate pe aceste cuvinte.

Continutul unui site este extrem de important pentru motoarele de cautare. Tocmai de aceea, trebuie sa te asiguri ca acesta este prezent si, mai mult decat atat, este optimizat SEO. Doar un continut de calitate, care sa respecte regulile de redactare SEO, te va ajuta sa urci in google search.

Invata sa scrii articole optimizate SEO sau opteaza pentru o firma specializata, care sa iti furnizeze continut relevant si optimizat pentru site-ul tau. Astfel, vei beneficia de un continut creat de specialisti special pentru a obtine efectul maximum in ceea ce priveste optimizarea pe motoarele de cautare. Iata mai multe detalii despre serviciile noastre de redactare articole SEO.

Daca vrei sa te ocupi singur de continut, poti urma un curs de Jurnalism SEO. Acest curs te va ajuta sa scrii articole SEO, care sa denote profesionalism si care sa ajute site-ul sa se pozitioneze cat mai bine pe google, dar si sa creasca organic.

  1. Nu doar site-ul tau are nevoie de articole SEO!

Articolele platite si postate pe alte site-uri ar trebui, de asemenea, sa fie optimizate. Sa postezi articole SEO pe site-uri de continut (bloguri, ziare sau reviste online), care au un profil similar cu al business-ului tau te va ajuta atat in campaniile de promovare clasice, dar si in campaniile de SEO.

Daca sunt bine realizate, aceste articole SEO ar putea sa apara mai sus in cautari fata de articolele sau advertorialele despre concurentii tai.

Astfel de articole te pot ajuta sa beneficiezi la maxim de autoritatea ziarului online pe care sunt publicate si te pot propulsa pe primele pozitii pentru a fi vizibil online, chiar si inainte ca site-ul tau sa capete autoritatea necesara pentru a obtine el insusi pozitii bune in otoarele de cautare.

  1. Articolele SEO inseamna continut relevant pentru utilizator, dar si pentru google

Sa scrii articole SEO pe cuvinte cheie relevante pentru business-ul tau inseamna sa atragi pe site un public relevant, interesat de continut, dar si de produsele ori serviciile pe care le oferi.

De asemenea, acestea iti vor aduce nu doar un public interesat, ci vor creste relevanta site-ului pe aceste cuvinte si teme de interes.

Rezultatul? Un trafic mai mare, targetat si un site mai relevant pe nisa ta. De aici si pana la cresterea vanzarilor mai e doar un pas.

  1. Sa scrii articole SEO insemna sa comunici eficient cu publicul tau

Fie ca e vorba despre publicul de pe retelele de socializare, din google sau cel care iti acceseaza site-ul, acesta va gasi in articolele tale toate ingredientele care fac dintr-un simplu text un articol care atrage si ofera informatie relevanta si interesanta.

Aceste articole vor transmite exact ceea ce doresti sa comunici, intr-un mod usor de inteles si, mai mult decat atat, il vor transmite celor strict interesati de ceea ce comunici.

  1. Articolele SEO te pot ajuta sa obtii mai multe share-uri si like-uri pe retelele de socializare

Daca vrei sa afli mai multe despre cum sa scrii articole SEO si cum te ajuta acestea sa dezvolti un business, inscrie-te la cursul Jurnalism SEO

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *