Adina Sandor, People Hunters – speaker la Femei de cariera, editia 21 septembrie 2017

Adina Sandor, General Manager  People Hunters, va participa la a VII-a editie a conferintei Femei de cariera, organizata de Woman2Woman.ro, pe 21 septembrie. Evenimentul va avea loc la Premier Palace Hotel & Spa din Bucuresti iar intrarea este gratuita. Detalii despre participare si inscriere poti gasi in pagina conferintei.

Ea are experienta pe o paleta larga de arii din resurse umane si consultanta inclusiv in mediu corporate si conduce compania People Hunters – companie de recrutare, executive search si consultanta in resurse umane. De asemenea, este absolventa a unui program postuniversitar de Optimizare a Performantei Profesionale prin Coaching Cognitiv-Comportamental organizat de Facultatea Babes-Bolyai si a absolvit anterior Facultatea de Litere, Facultatea de Stiinte Politice si ale Comunicarii si Psihologie. Suplimentar, a urmat o serie de training-uri avand ca focus zona de analiza tranzactionala, leadership, NLP.

“Cea mai mare satisfactie pentru mine sunt momentele cand candidatii recrutati si plasati intr-o anumita companie imi scriu pentru un anumit timp si ma anunta ca sunt fericiti, ca au promovat, ca au proiecte frumoase. In acel moment, imi reconfirm sensul actiunilor mele si ma simt binecuvantata ca am avut am ocazia constant sa intalnesc oameni minunati care dau valoare prin actiunile lor atat in comunitate, cat si in companiile de top in care lucreaza.”

Compania People Hunters ofera servicii premium pentru companii de talie internationala si globala, acoperind industrii precum FMCG, software and technology, financial services, outsourcing, logistics, business development & strategy, constructions, production and industrial environment, retail, agro-industry, chemical, fashion and luxury, oil and gas, etc.

People Hunters are in portofoliu companii de elita si expertiza in gestionarea provocarilor din zona capitalului uman.
Specialitatea companiei sunt proiectele de executive search pe zona de experti, middle management, top management. Alte activitati desfasurare acopera arii precum: outplacement, training&development, assessment centers, consultanta.

“Suntem din 2012 pe piata din Romania si ne-am impus ca o companie de recrutare, executive search si consultanta in resurse umane care rezolva in timp record situatii presante din medii corporate. Suntem mandri de colaborarile frumoase derulate si de faptul ca avem ca si parteneri companii care valorizeaza omul, cu intreg potentialul sau, corporatii care nu si-au pierdut umanitatea si care se implica in societate, companii care se intreaba constand ce pot face mai bine pentru echipele lor si imbratiseaza inovatiile ce tin de capital uman.”

Participa si tu la conferinta Femei de cariera, organizata de Woman2Woman.ro, pe 21 septembrie. Evenimentul va avea loc la Premier Palace Hotel & Spa din Bucuresti iar intrarea este gratuita. Detalii despre participare si inscriere poti gasi in pagina conferintei.

Sponsor principal: 

Partener media principal: 


Sponsori secundari:

Prisum – Himalaya, Domeniile Samburesti, Answear.ro, SEOmark.ro

Parteneri media secundari:

Business24, Comunicatedepresa.ro, Garbo, Kudika, LivePR, Fashion8, Mujer, PR2Advertising.ro, Romania Libera, Trendyland, Ziare.com

Bloguri partenere: AndraNistor.ro si PRcafe.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *