Aplicatia care iti aduce mesterii pe telefonul mobil

smartphone handAi de montat un aragaz, un robinet sau ai nevoie de o reparatie urgenta in casa? Instalator-bucuresti.ro ofera clientilor sai ajutorul necesar pentru rezolvarea rapida a problemelor legate de instalatii si racorduri. Aplicatia Instalator Bucuresti te ajuta sa localizezi cel mai apropiat mester si apoi sa il contactezi telefonic direct din aplicatie.

Autor: Mihaela Dinu

Cum functioneaza Instalator Bucuresti

Aplicatia Instalator Bucuresti te ajuta sa gasesti mesterul de care ai nevoie. Fie ca ai nevoie de  un lacatus mecanic, un instalator sau un electrician autorizat ANRE din Bucuresti, gasesti mesterii direct pe telefonul tau, cu ajutorul aplicatiei Instalator Bucuresti.

Pentru a putea instala aplicatia ai nevoie doar de un telefon cu sistem de operare Android sau iOS (Apple) si o conexiune de date. Apoi, descarca aplicatia Instalator Bucuresti din Google Play sau din Apple App Store si instaleaz-o pe telefonul tau.

Gaseste cel mai apropiat mester cu ajutorul aplucatiei, completeaza formularul cu datele tale de contact, incarca o imagine cu problema pentru care ai nevoie de un mester si, ulterior, vei fi sunat de un instalator pentru a stabili cand si in ce mod se poate rezolva problema.

Sfaturi si idei pentru mesterul din tine

Aplicatia Instalator Bucuresti iti ofera nu doar posibilitatea de a intra in contact cu mesteri care sa iti faca reparatiile de care ai nevoie, ci iti ofera si informatiile care te pot ajuta sa aduci imbunatatiri casei tale sau sa te informezi cu privire la procedurile si materialele de care ai nevoie pentru rezolvarea unor probleme. Montarea unui aparat de aer conditionat sau a unei masini de spalat, refacerea instalatiei electrice in apartament sau montarea aragazului sunt doar cateva dintre informatiile pe care le poti gasi cu ajutorul aplicatiei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *