Atelier de bune maniere si eticheta in societate

Din 25 aprilie gasesti in programul Fundatiei Calea Victoriei un Atelier de bune maniere si eticheta interactiv si aplicat pe situatii practice care sa te ajute sa fii mereu o prezenta placuta in societate, sa-ti insusesti eticheta de la mesele festive si regulile care fac mai armonioasa relatia de cuplu.

Seducing beautiful woman looking at her lover with wine glass.

Suna complicat? De fapt, e foarte simplu, odata ce intelegi de unde vin si care e povestea din spatele unor gesturi si conventii gandite sa ne faca viata in mijlocul celoralti mai lina. Istoricul Monica Neatu, lectorul cursului, iti va fi ghid in acest domeniu delicat.

Uitate si neintelese de la o generatie la alta, evocate cu nostalgie atunci cand admiram rafinamentul strabunicilor nostri, bunele maniere par dificil de aplicat ”ca la carte” in galopul cotidian.

Ce s-a pastrat din complicatele codificari de acum un secol si cum adaptam aceste obiceiuri la stilul nostru de viata, fara sa generam momente penibile si gafe monumentale?

Atelierul la care va invitam este interactiv si relaxat, cu multe exemple usor de retinut si aplicat. La final vom privi cu mai multa relaxare, ingaduinta si tact diversele provocari cotidiene.

La cele trei intalniri vom vorbi despre coduri vestimentare, arta conversatiei, bunele maniere in relatiile profesionale si de cuplu, masa festiva – dineu, pranz de afaceri, cocktail, garden-party – si vom trece in revista cateva reguli simple mereu valabile atunci cand mergem in vizita.

Atelierul de bune maniere si eticheta incepe marti, 25 aprilie, la 19.00. Gasesti pe www.victoriei.ro detalii despre cost si locul desfasurarii, iar inscrierea o poti face pe mail, la contact@victoriei.ro.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *