Catalin Palavescu, PacPac Studios – speaker la conferinta „Branduri si branding”

Catalin PalavescuCatalin Palavescu, PacPac Studios, participa in calitate de speaker in cadrul celei de a doua editii a conferintei “Branduri si branding”, organizate de PR2Advertising.ro.

Catalin este producator, scenarist si regizor de film, trainer la Universitatea Hyperion, Facultatea de Actorie si presedinte fondator al Asociatiei Social Art.

Acumuland experienta in vanzari si marketing, apoi in televiziune, din anul 2011 a devenit antreprenor, infiintand casa de productie PacPac StudioS.

Studiaza marketingul online, psihologia consumatorului si arta persuasiunii, de asemenea fiind preocupat de transmiterea povestilor prin intermediul imaginilor foto si video.

Ca cineast, participa la festivaluri si concursuri de film interne si internationale, castigand premii si aprecierea publicului pentru lucrarile sale.

Participarea la conferinta PR2Advertising.ro este GRATUITA. Inscrie-te acum, locurile sunt limitate. Detalii despre inscriere gasesti in pagina evenimentului.

SPONSOR PRINCIPAL

Logo-seomark-mare


SPONSORI SECUNDARI

logo-dark-headinnovation-co    invox-iulian    Logo-PacPac-StudioS_mic-350x160


PARTENER MEDIA PRINCIPAL

 logoComunicate


PARTENERI MEDIA SECUNDARI

9am acasa-ro-logo business24_logo   logo CE mic logo-garbo-mic   logo_live_pr    logo_w2w_nou-nout_site   ziare_logo_head

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *