Petrisor Obae, Paginademedia.ro – speaker la conferinta „Branduri si branding”

Petrisor Obae - PDM1Petrisor Obae, fondatorul site-ului Paginademedia.ro, participa in calitate de speaker in cadrul celei de a doua editii a conferintei “Branduri si branding”, organizate de PR2Advertising.ro. Jurnalist cu o vasta experienta in media, Petrisor Obae activeaza in presa de la inceputul anilor 90 si a detinut pozitiile de editor al fluxului Media&Advertising (Mediafax), redactor media Capital si Capital Top 300, sef departament media Evenimentul zilei.

In octombrie 2008 a pornit proiectul Paginademedia.ro.

Despre Paginademedia.ro

Paginademedia.ro este cel mai important portal cu informatii din industria comunicarii: televiziune, radio, presa scrisa, online si publicitate. Site-ul a devenit un reper pentru industria media si a fost distins cu Premiul de excelenta al IAA – International Advertising Association.

Site-ul este adresat unui public premium grupat in cateva mari segmente:

  • Manageri de presa, de agentii de publicitate, PR, companii de comunicare, marketing
  • Specialisti si executivi din presa, industria media si comunicare
  • Persoane interesate de fenomenul comunicarii in general

Conducerile televiziunilor, sefii ziarelor, managementul si executivii agentiilor de publicitate sunt cu ochii pe paginademedia.ro.

Participarea la conferinta PR2Advertising.ro este GRATUITA. Inscrie-te acum, locurile sunt limitate. Detalii despre inscriere gasesti in pagina evenimentului.

SPONSOR PRINCIPAL

Logo-seomark-mare


SPONSORI SECUNDARI

logo-dark-headinnovation-co    invox-iulian    Logo-PacPac-StudioS_mic-350x160


PARTENER MEDIA PRINCIPAL

 logoComunicate


PARTENERI MEDIA SECUNDARI

9am acasa-ro-logo business24_logo   logo CE mic logo-garbo-mic   logo_live_pr    logo_w2w_nou-nout_site   ziare_logo_head

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *