SEOmark.ro si World Class Romania, sponsorii principali ai conferintei Femei de cariera. Acasa.ro, partener media principal

SEOmark.ro si World Class Romania sustin a V-a editie a conferintei Femei de cariera din pozitia de sponsori principali, in timp ce Acasa.ro este partenerul media principal. Evenimentul organizat de Woman2Woman.ro are loc pe 19 martie si este destinat femeilor pentru care viata profesionala reprezinta o componenta importanta, fie ca e vorba despre cariera sau antreprenoriat.

Dorina Florea TVR moderatoarea evenimentului
Dorina Florea (TVR), moderatoarea evenimentului

SEOmark.ro se adreseaza atat companiilor, prin serviciile oferite (servicii SEO, cursuri si strategie SEO, adwords, facebook), cat si tuturor celor interesati sa se specializarea in optimizarea pe motoarele de cautare ori sa isi creasca site-urile si business-ul apeland la SEO.

Pe langa sustinerea evenimentului, SEOmark.ro va oferi in cadrul conferintei si doua cursuri de Jurnalism SEO si, respectiv, doua locuri la cursul Optimizare SEO on si off-site. 

World Class, lider in industria wellness-ului autohton, ofera toate serviciile de fitness atat pentru persoane fizice cat si pentru companii. Centrele asigura servicii la cele mai inalte standarde, intr-un mediu sigur si prietenos.

Alaturi de sustinerea evenimentului, compania isi va continua misiunea de promotor al sportului si al sanatatii oferind tuturor participantilor invitatii valabile in centre World Class din Bucuresti.

Acasa.ro este partenerul media principal al evenimentului.

Inscrie-te si participa si tu GRATUIT la conferinta Femei de cariera: http://woman2woman.ro/conferinta-femei-de-cariera-19-martie-2016-editia-v/

A V-a editie a conferintei Femei de cariera, organizata de Woman2Woman.ro sambata, 19 martie 2016, vine cu informatii esentiale in cariera si in viata profesionala, povesti care sa te inspire, dar si cu speakeri pe masura.

Gigi Ghinea (psiholog si scriitoare), Mihaela Stoica (Client Service Director pastel), Emilia Branzan (Industry Manager Branding  Google Romania), Adina Sandor (General Manager People Hunters), Ciprian Bujor (Consultant Senior si trainer Linkage Romania) si Gabriel Dinu (psihoterapeut Psihosolutii) vor dezbate subiectul carierei si al succesului in cariera si antreprenoriat.

Evenimentul este moderat de jurnalista TV  Dorina Florea si va fi sustinut si de  sponsorii secundari: Himalaya Wellness, Editura All, Linkage Romania, Hotel Iaki Mamaia, Creative News si PacPac StudioS si de partenerii media secundari: Business24, Calendarevenimente.ro, Comunicatedepresa.ro, Fashion8.ro, Garbo, Iubimsigatim.ro, Kudika, LivePR, Mujer.ro, PR2Advertising, Ziare.com

Inscrie-te si participa si tu GRATUIT la conferinta Femei de carierahttp://woman2woman.ro/conferinta-femei-de-cariera-19-martie-2016-editia-v/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *