Beneficii pentru locatarii cu animale de companie pe care unele firme de administrare imobile le ofera

Animalele de companie sunt parte integranta din viata multor oameni, dar pot fi si un factor de diferentiere pentru unele firme administrare imobile. Daca vrei sa oferi cele mai bune servicii, tine cont de faptul proprietarii de animale au nevoie de conditii suplimentare pentru a le fi asigurat confortul si pentru a avea conditii optime de locuire. In acest articol, iti vom prezenta cateva idei despre cum sa imbunatatesti experienta posesorilor de animalute.

Ofera spatii verzi si locuri de joaca pentru animale

Unul dintre cele mai importante aspecte pentru proprietarii de animale de companie este sa aiba spatii verzi si locuri de joaca in apropierea locuintei. Acest lucru le permite sa isi plimbe si sa isi socializeze animalele, dar si sa se bucure de aer curat si natura.

Daca administrezi imobile cu spatii verzi, poti sa le amenajezi astfel incat sa fie prietenoase cu animalele. De exemplu, poti sa instalezi cosuri de gunoi speciale pentru excremente, banci si mese pentru odihna, fantani cu apa potabila, garduri si semne care delimiteaza zonele destinate animalelor. Astfel, vei crea un mediu placut si sigur atat pentru animale, cat si pentru oameni.

Permite accesul animalelor in spatiile comune

banner-v3

 

Un alt mod de a le creste confortul este sa permiti accesul blanosilor in spatiile comune ale imobilului, cum ar fi holurile, lifturile, scarile sau terasele. Acest lucru le va oferi mai multa libertate si confort, dar si oportunitatea de a interactiona cu alti locatari si cu alte animale.

Desigur, trebuie sa te asiguri ca exista reguli clare si respectate de toata lumea, cum ar fi purtarea leselor sau a botnitelor, curatarea dupa animal sau evitarea zgomotelor excesive. De asemenea, poti sa organizezi evenimente speciale pentru proprietarii de animale, cum ar fi petreceri tematice, concursuri sau sesiuni de fotografie.

Ofera servicii suplimentare pentru animale

Daca vrei sa iti impresionezi clientii cu animale de companie, poti sa le oferi servicii suplimentare care le vor usura viata si le vor imbunatati experienta de locuire. De exemplu, poti sa oferi servicii de plimbare, ingrijire sau transport a animalelor, in colaborare cu firme specializate sau persoane autorizate.

Sau poti sa oferi reduceri sau facilitati la magazinele sau clinicile veterinare partenere. De asemenea, poti sa creezi un buletin informativ sau un blog dedicat proprietarilor de animale, in care sa le oferi sfaturi utile, noutati sau povesti interesante.

Adapteaza-ti oferta la nevoile proprietarilor de animale

Un aspect esential pentru a atrage clientii cu animale de companie este sa iti adaptezi oferta la nevoile lor specifice. Acest lucru inseamna sa ai in vedere dimensiunea, rasa, varsta sau personalitatea animalelor atunci cand le propui un apartament sau o casa.

De exemplu, daca ai un client cu un caine mare si energic, nu ii recomanda un apartament mic si fara balcon. Sau daca ai un client cu o pisica timida si sensibila, nu ii recomanda o casa la strada sau langa o sosea aglomerata. Incearca sa afli cat mai multe detalii despre animalele clientilor tai si sa le oferi solutii personalizate.

Respecta drepturile si responsabilitatile

Atat companiile de administrare imobile, cat si locatarii cu animale trebuie sa respecte drepturile celuilalt. Asta inseamna ca daca firma le imbunatateste modul de viata si isi respecta locatarii, la fel si acestia trebuie sa respecte regulamentul intern al imobilului, sa isi vaccineze si sa isi identifice animalele, sa le asigure o buna stare de sanatate si de igiena, sa nu le lase nesupravegheate si sa nu le provoace daune materiale sau morale. Astfel, se va crea o relatie de incredere si respect reciproc.