Servicii de promovare pe LinkedIn

Promovare pe LinkedIn prin Agentia SEOmark.ro

Vrei sa iti cresti vanzarile si cat mai multi oameni sa afle de tine? Daca da – ai ajuns unde trebuie! Suntem o agentie de marketing cu experienta in implementarea campaniilor de promovare pe LinkedIn. Este de ajuns sa ne spui ce servicii sau produse vrei sa promovezi prin campanii pe LinkedIn – noi ne ocupam de redactarea mesajelor si facem tot ce este necesar pentru a obtine rezultate optime.

Servicii de promovare pe LinkedIn

Aditional, putem oferi si servicii conexe, cum ar fi: optimizarea paginilor de produs, optimizarea conversiilor, implementare funnel de marketing, grafica, texte, postari, etc…

De ce sa lucrezi cu noi, agentia SEOmark.ro, pentru marketing pe LinkedIn?

  • Urmarim rezultate concrete si setam campaniile de marketing LinkedIn astfel incat sa obtii un cost / client cat mai mic
  • Avem abilitatea de a implementa campanii complexe LinkedIn B2B pentru produse si servicii dificil de vandut. LinkedIn incepe sa devina cunoscut ca o modalitate de promovare a produselor de masa, iar cu strategiile specializate se pot promova cu succes produse si servicii mai greu de vandut. In portofoliul nostru vei gasi numeroase atfel de campanii.
  • Practicam tarife si preturi flexibile. Poti alege sa lucrezi cu noi pentru promovare pe LinkedIn pe termen scurt sau lung si putem implementa campanii simple si ieftine sau campanii complexe si costisitoare. Alegerea iti apartine!
  • Avem o cultura pro-client si pro-rezultate concrete. Daca tu castigi, pe termen lung si noi avem de castigat!

 

Principalele servicii de promovare pe LinkedIn oferite de agentia noastra

  • Campanii de promovare pe LinkedIn – Realizare de reclame pe LinkedIn. Tu ne spui care este obiectivul dorit (vrei sa vinzi mai multe produse sau servicii, sa te faci cunoscut, sa atragi iti cresti reteaua sau like-uri, campanii de remarketing LinkedIn, etc) si noi facem tot ce este necesar pentru obtine rezultatele dorite.
  • Administrare si realizare de continut pentru pagina ta de pe LinkedIn – Daca ai deja o pagina pe LinkedIn si nu are cine sa posteze zilnic materiale interesante, ne putem ocupa noi. Ne spui care vrei sa fie frecventa postarilor si ce urmaresti si noi facem restul.
  • Campanii de vanzare directa sau colectare de lead-uri – Vrei campanii LinkedIn orientate 100% catre eficienta si rezultate concrete? Putem implementa campanii LinkedIn B2B special concepute pentru vanzare si nu pentru click-uri.
  • Servicii de mentenanta pentru campanii LinkedIn – Ai una sau mai multe campanii care merg bine, dar necesita periodic mici ajustari si modificari? Te putem ajuta cu un serviciu de administrare pentru campanii de marketing LinkedIn.
  • Servicii speciale de promovare pe LinkedIn – Daca vrei sa promovezi cataloage de produse, evenimente sau doresti campanii GEO targetate si implementare de funne-uri de vanzari, noi te putem ajuta.

Afla cum te putem ajuta cu o promovare pe LinkedIn eficienta.

Alte beneficii oferite de agentia SEOmark.ro pentru o promovare pe LinkedIn 

Transparenta – Investim in materiale educative pentru oricine doreste sa inteleaga ce facem si de ce

Avem un program educational bine segmentat. Vezi aici› canalul nostru de Youtube unde avem videoclipuri in care prezentam strategii si modalitati de imbunatatire a reclamelor si campaniilor pe LinkedIn.

Prezentam care este strategia generala de optimizare a campaniilor si in general care este fluxul operational intern atunci cand vine vorba de gestionarea unei campanii de promovare pe LinkedIn.

Fiecare client are un manager de cont caruia ii poate adresa intrebari. Este important sa intelegi ce si de ce facem ce facem. Doar asa se poate stabili un parteneriat pe termen lung.

banner-v3

 

Servicii de promovare pe LinkedIn

 

Proceduri pentru cresterea eficientei promovarii pe LinkedIn

Avem proceduri de evaluare si reevaluare a reclamelor in derulare. Incercam mereu sa obtinem rezultate mai bune. Testam cat mai multe audiente, testam mai multe mesaje, re-testam si tot asa. Realizam ca pe termen lung, singura sansa ca noi sa facem profit e ca si tu sa faci profit. Nu poate exista termen lung fara win-win.

Vrei mai multe detalii despre costul serviciilor noastre de promovare pe LinkedIn?

  

Intrebari frecvente despre campaniile de promovare pe LinkedIn

Cat timp dureaza realizarea unei campanii de publicitate pe Facebook?

Daca e o campanie mica – in jur de o luna. Daca e o campanie medie – in jur de 2-3 luni. Mare – mai mult

 

De ce dureaza atat de mult?

O campanie de marketing LinkedIn nu inseamna doar setarea reclamelor. Strict partea de setare e deobicei partea mai usoara – in sensul ca nu ocupa foarte mult timp. Ce ocupa cel mai mult timp este optimizarea. Aproape niciodata o campanie nu produce rezultate bune din prima (de la prima setare) si necesita timp si reclame schimbate astfel incat sa identifici ce merge si ce nu merge.

La noi TOATE campaniile includ si parte de optimizare motiv pentru care livrarea unei campanii dureaza atata timp,dorim sa oferim servicii LinkedIn ADS cu o conversie cat mai mare.

 

Ce produse se vand bine pe LinkedIn?

In general, cel mai bine se vand produsele relativ ieftine – in general sub 300 ron, care se adreseaza publicului larg sau care au cereri mari in anumite sezoane. De exemplu: haine, incaltaminte, bijuterii, accesorii de telefoane, vacante, etc…

 

Dar produsele / serviciile mai scumpe?

Si acestea se pot vinde pe LinkedIn, dar, in general nu direct si nu din prima. Pentru a promova cu succes astfel de produse, fie e nevoie de campanii mai complexe de promovare, fie de campanii care sa obtina lead-uri (date de contact), urmand ca oamenii sa fie ulterior contactati de un departament de vanzare.

Servicii de promovare pe LinkedIn

De ce sa ma promovez prin LinkedIn si nu prin altceva?

LinkedIn este in prezent una dintre cele mai ieftine modalitati de promovare online. Marele avantaj al platformei este ca are o baza de date foarte bogata si bine segmentata a comportamentului online al utilizatorilor sai. Altfel spus, LinkedIn stie foarte bine ce iti place si ce cumperi.

Prin optimizarea mesajelor si a audientei, se pot face campanii marketing LinkedIn foarte eficiente din punctul de vedere al raportului cost/rezultat. LinkedIn Ads este atat de eficient, incat peste 70% din intregul nostru buget de promovare este alocat acestui canal de promovare.

Vrei mai multe informatii despre promovare pe LinkedIn si LinkedIn B2B?