Care sunt firmele in care romanii au incredere

Stii care sunt principalele „ingrediente” ale retetei succesului in afaceri? De cele mai multe ori este vorba despre perseverenta, atentia catre client, lucul bine facut si increderea colaboratorilor, castigata in timp. Altii iti vor spune ca este vorba despre rezultate demonstrate in timp, pricepere si studii in domeniul in care ai inceput business-ul. Plus, un business plan bine pus la punct si respectarea unor directii clare de actiune.

Toate cele mentionate sunt valoroase, desigur. Dar, pentru ca astazi traim in epoca vitezei si a internetului, pare sa fie esential inca un amanunt: sa ai recomandari pozitive si o reputatie curata in mediul online. Si, pentru ca orice client care se respecta ia o decizie de cumparare in cunostinta de cauza, internetul este plin de informatii stufoase despre orice produs sau serviciu, pe care le citim cu totii inainte de a cumpara sau de a alege o companie anume.

businessman-imagine-business

Astfel, comentariile si parerile scrise de alte persoane pe bloguri, website-uri si pagini de socializare ne servesc drept indrumari si recomandari atunci cand vrem informatii suplimentare despre un domeniu sau produs anume. Unde intervine dificultatea? Motoarele de cautare contin atat de multe informatii stufoase incat scrutarea internetului in aflarea parererii altor clienti devine uneori obositoare. Unde mai pui ca de multe ori descoperi ca informatiile pentru care ai dat deja zeci de click-uri nu mai sunt de actualitate sau nu contin detaliile de care ai nevoie?

Fara timp pierdut pe Internet

Cum ar fi sa ai acces la o cale mai scurta care sa iti arate rezultatele rapid? Curios sa afli care sunt firmele in care romanii au incredere si care au recenzii pozitive in mediul online? Centrul de Cercetare a Opiniilor Clientilor din Romania, sub egida companiei CBOK din Polonia, realizeaza gratuit evaluarea tuturor firmelor inregistrate in tara noastra pentru a le identifica pe cele cu o reputatie impecabila pe internet. Pe baza unui algoritm care cuantifica recenziile consumatorilor publicate in mediul online se obtine un Coeficient de Opinie care, daca este pozitiv, califica o firma ca fiind de incredere in randul clientilor sai.

Ce inseamna asta? Gasesti usor, cu un singur click, companiile evaluate pozitiv de catre alti clienti si te feresti de cele care au fost criticate ca au dezamagit sau inselat clientii de-a lungul timpului.

Crearea relatiilor de business bazate pe transparenta

Scopul unui website care aduce intr-un singur loc toate firmele cu o imagine curata este acela de a fructifica increderea consumatorilor in firmele care au prestat servicii de inalta calitate si nu au dezamagit clientii. Companiile puternice investesc de multe ori sume uriase in campanii de marketing elaborate, fara insa a garanta calitatea si bunele practici de business. Firmele mai mici, care nu dispun de bugete de promovare, desi sunt apreciate de clienti, raman blocate in anonimat si lipsite de vizibilitate pe termen lung.

www.firmadeincredere.ro aduce in atentie companiile iubite de romani. Astfel, CCOC CBOK sustine mediul antreprenorial etic si ii provoaca pe intreprinzatori sa ridice nivelul calitatii businessului lor prin mentinerea certificarii Firmei de Incredere pe toata perioada in care activeaza.

Provocarea adresata antreprenorilor romani, dupa succesul proiectului in celelalte sapte tari est-europene in care compania activeaza, este de a mentine stacheta ridicata si a pastra renumele onorific de Firma de Incredere pe toata durata desfasurarii activitatii.

Certificarea de Firma de Incredere vine la pachet cu un certficat onorific care anunta data si ora evaluarii fiecarei companii, astfel incat este necesara recalificarea si mentinerea etichetei in tot timpul desfasurarii activitatii, nu doar pana la momentul evaluarii. Este incurajata astfel dezvoltarea afacerilor corecte, care respecta normele morale si in care interactiunea cu clientii este o componenta importanta a businessului.

Afli online care sunt firmele de incredere

Cauti un cabinet stomatologic, service auto, salon de infrumusetare sau orice alt prestator de servicii? Cu un simplu click pe www.firmadeincredere.ro/list descoperi lista firmelor lipsite de recenzii negative din partea consumatorilor.

Poti tasta direct numele firmei pe care o cauti si afli daca a fost evaluata si certificata ca firma de incredere. Companiile membre ale platformei au demonstrat ca respecta in timp bunele practici de business in activitatea lor, au aratat calitate si etica in relatiile cu clientii si colaboratorii si sunt membre ale comunitatii Firmelor de Incredere din Romania.

Nu ai acces la internet? Iata cum poti afla daca firma pe care ai ales-o este de incredere: fiecare membru al platformei primeste un Certificat Onorific Firma de Incredere si un set de autocolante pe care le vei vedea dispuse in spatiile cu maxima vizibilitate (usa de la intrare, masina de serviciu etc). Asa vei sti ca esti pe maini bune!

Incearca acum aplicatia Firma de Incredere

Incepand cu luna iulie, ai lista firmelor cu o reputatie curata in mediul online chiar pe smartphone-ul tau. Descarca aplicatia pe telefon si poti verifica orice companie – indiferent de domeniul de activitate – daca a fost certificata ca Firma de Incredere.

Acum este mai usor ca niciodata sa iei decizii intelepte in calitate de client: orice firma pe care vrei sa o verifici – daca nu are recenzii negative in mediul online si este membra a proietului – apare la o simpla cautare dupa numele firmei sau chiar dupa domeniul de activitate.

 Citeste mai multe pe www.firmadeincredere.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *