Ce sa faci la o nunta la care esti invitat pentru a lasa o impresie buna

Esti invitat la o nunta si vrei sa stii ce anume sa faci pentru a lasa o impresie buna mirilor si celorlalti invitati? In cazul in care nu mergi foarte des la nunti si tocmai ce prietenii tai sau o ruda ti-a trimis o invitatie, afla ce anume poti sa faci pentru a te purta exemplar la acest eveniment.

Primeste cu bucurie invitatia

Chiar daca poate ai o zi proasta si o invitatie la nunta nu este tocmai ceea ce vrei sa vezi sau sa auzi, nu lasa impresia ca nu te intereseaza sau ca nu ai chef de aceasta veste persoanei care te-a contactat. Nunta este un eveniment placut din viata acesteia si nu trebuie sa ii strici bucuria de a te invita si pe tine la petrecere.

Nu aduce critici in vederea locatiei de nunta

Poate nu este cel mai apropiat loc de casa ta, insa nu trebuie sa pari dezamagit sau nemultumit de locul in care mirii au ales sa isi organizeze nunta. Pot alege o locatie nunta Dragasani sau in orice alt oras din tara locuiesc, in functie de buget sau de felul in care arata restaurantul.

banner-v3

 

Confirma in timp util prezenta

De obicei pe invitatiile nunta scrie si ziua pana la care trebuie sa confirmi daca poti sa mergi la acest eveniment. Recomandat este sa nu astepti ca sa fii sunat de catre mire sau mireasa, ci sa le raspunzi tu fie in scris, fie sa le dai un telefon. Daca nu poti sa ajungi la nunta, poti sa le trimiti un cadou si cu siguranta se vor bucura si le vei lasa o impresie buna.

Tine cont de orele mentionate pentru a fii prezent

Punctualitatea este foarte importanta in orice context, chiar si atunci cand este vorba de o nunta. Pentru ca mirii au stabilit o ora de a incepe ceremonia la biserica si de a ajunge la restaurant, este bine sa nu intarzii si sa fii prezent macar cu 10 minute inainte de a incepe. In cazul in care intarzie mai multi invitati, va fi o neplacere pentru miri pentru ca tot programul se va decala.

Nu rapi mult timp mirilor

Chiar daca sunt foarte buni prieteni sau este vorba despre niste rude foarte apropiate, nu rapi foarte mult timp in ziua nuntii pentru a povesti si pentru a-i felicita. Acestia au foarte multi invitati pe care trebuie sa ii intampine si cu care sa schimbe cateva vorbe.

Nu te imbraca in haine albe

O regula foarte importanta de care trebuie sa tina cont fiecare invitat care merge la o nunta este aceea de a nu se imbraca in alb. Aceasta culoare este rezervata miresei care trebuie sa fie in centrul atentiei. Totodata, nu alege rochii foarte voluminoase care sa atraga atentia, chiar daca au o alta culoare.

Tine cont de asezarea la mese

Mirii sunt cei care decid cum anume aseaza invitatii la mese, asadar, chiar daca doreai sa stai cu altcineva la aceeasi masa, tine cont de asezarea la masa in functie de placutele cu nume. Daca totusi ai anumite preferinte, poti sa discuti acest aspect cu mirii atunci cand le confirmi prezenta la nunta.

Danseaza alaturi de restul invitatilor

Chiar daca nu te dai in vant dupa distractie si dupa dans, pentru a lasa o impresie buna si pentru a intretine atmosfera din seara nuntii este bine sa te ridici de la masa si sa dansezi macar pe cateva melodii. Mirii se vor bucura sa vada ca invitatii lor se distreaza si se simt bine.