Cele mai noi tehnici de remodelare corporala – vacuum corporal si tratamente anticelulitice de ultima ora

Cele mai noi tehnici de remodelare corporala - vacuum corporal si tratamente anticelulitice de ultima ora

Multi antreprenori au reusit sa faca din frumusete si din sanatate afaceri de ultima ora. Din ce in ce mai multe saloane de infrumusetare, saloane estetice si chiar clinici de specialitate ce ofera o multime de tratamente de remodelare corporala isi fac aparitia pe piata din Romania. 

In ultimii ani, industria de infrumusetare a crescut cu peste 20% in randul romanilor. Iar marja de profit din domeniu este una atractiva, axandu-se tot in jurul procentului de 20%. Si piata serviciilor estetice are o crestere semnificativa. In medie, un salon estetic poate satisface un numar de circa 10 – 15 sau chiar 20 de clienti pe zi. Iar pretul pentru un tratament difera in functie de ce anume doreste clientul.

Spre exemplu, pentru o sedinta de vacuum corporal acesta va scoate din buzunar suma de circa 75 lei, in functie de salonul unde alege sa efectueze acest tratament anticelulitic. Insa beneficiile, oricat de vizibile ar fi ele dupa prima sedinta, nu pot rezista pe termen lung, daca nu se face un tratament complet, efectuat in mai multe sedinte.

Iar pentru un abonament la un astfel de salon, un client poate scoate din portofel chiar si sume ce depasesc 500 – 600 lei.

Care sunt cele mai cautate servicii din saloanele estetice?

Conform specialistilor, in saloanele din Romania cel mai des accesate servicii sunt cele pentru imbunatatirea aspectului pielii. Tratamente anticelulitice moderne, cu tehnici de ultima ora, tratamente care sa lupte impotriva vergeturilor si alte interventii de tip non-invaziv in ceea ce priveste schimbarea aspectului corporal.

Un serviciu foarte eficient in eliminarea si combaterea celulitei este si cel de vacuum corporal. Acesta functioneaza pe baza unui aparat care efectueaza un masaj de aspiratie asupra zonei tratate, in urma caruia celulele grase sunt eliminate si pielea capata un aspect placut si sanatos.

Cine apeleaza de obicei la aceste saloane?

Saloanele reprezinta o alegere excelenta pentru o afacere, deoarece publicul este foarte larg si divers. Pentru astfel de servicii se deplaseaza la salon chiar si vedetele. Multe dintre cantaretele de pe scenele Romaniei au pasit pragul saloanelor pentru tratamente anticelulitice si pentru infrumusetare.

Iar pentru tratamente care functioneaza si sunt si accesibile la pret, saloanele inregistreaza cereri uriase si de la persoane cu venituri medii. In sine, spun managerii saloanelor, oricine isi doreste sa capete un aspect mai atractiv si sa isi ingrijeasca corpul cu tehnologie de ultima ora, apeleaza cu incredere la astfel de saloane.

Dorinta de a fi din ce in ce mai frumosi si mai sanatosi, dar si dorinta de a ne rasfata si de a fi tratati regeste iata ca tine pe picioare o afacere extrem de infloritoare. Cele mai mari saloane din domeniu au inregistrat chiar si cifre de afaceri de peste 5 milioane de euro, anual, in ultimii ani.

Asadar, atat pentru cei ce doresc sa se rasfete cu aparatura de ultima generatie, dar si pentru cei care sunt in cautarea unei nise de dezvoltare a unei afaceri banoase, acest subiect este unul de interes maxim.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *