Chisinau in topul oraselor in care ai parte de rasfat – Noua inventie a moldovenilor pentru a atrage turisti!

In aceasta primavara, Chisinaul a fost unul dintre cele mai vizitate orase, in jurul weekendului 5 mai. Sute de oameni s-au ingramadit la noua inventie a celor mai buni maseuri din Chisinau. In plina strada, in corturi special amenajate, Chisinaul a sarbatorit lansarea „Campionatului de masaj”. Acest eveniment a strans 14 dintre cei mai buni maseuri din Moldova, alaturi de alti maseuri incepatori.

Sute de oameni s-au bucurat de masaje de relaxare ca in saloanele profesioniste. Organizatorii spun ca evenimentul a ajuns deja la a 5-a editie, dar ca anul acesta nu s-au adunat niciodata atat de multi.

 

Premiul cel mare castigat de o maseuza din Ucraina

Ludmila Volcova, o maseuza din Ucraina a fost castigatoarea premiului cel mare pentru cel mai relaxant si profesionist masaj. Aceasta a primit un premiu cu adevarat surprinzator. A cucerit publicul cu o tehnica de masaj Hawaian, o tehnica foarte putin practicata in Moldova si in Ucraina.

Cei ce au organizat sunt mereu in cautarea talentelor noi pentru a le ajuta sa se dezvolte personal si profesional. Pentru a te putea bucura de un masaj in cadrul campionatului puteai plati intre 60 si 400 de lei. De asemenea, cei care au castigat campionatul se vor prezenta in vara la un campionat international, in Georgia.

 

Ce declara publicul in urma acestui eveniment?

Zeci de domnisoare au avut parte de un weekend relaxant, declarand ca acest eveniment a fost cu adevarat binevenit. Dintre toate masajele, cele mai apreciate au fost cele SPA, aceasta tehnica fiind demonstrata de maseuza cunoscuta Ecaterina Nedova.

De asemenea, tinerele au spus ca in timpul masajului au avut posibilitatea sa se relaxeze si sa se gandeasca la sentimentele lor si la cum sa inceapa o noua saptamana in forta.

Maseuzii spun ca „au trait emotii din cele mai mari la acest eveniment”, deoarece au reusit sa cunoasca mai multi profesionisti din domeniu, au reusit sa deprinda tehnici noi si au avut ocazia sa-si mediatizeze puternic pasiunea si jobul, campionatul fiind o posibilitate enorma de publicitate pentru ei.

Multi dintre cei care s-au bucurat de aceasta zi plina asteapta deja cea de-a sasea editie din anul viitor. Organizatorii spun ca vor fi cu siguranta surprinsi din nou, in urma organizarii campionatului, deoarece de la an la an evenimentul devine din ce in ce mai vizibil.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *