Clinica de kinetoterapie Ploiești pentru nevoile tale medicale

kinetoterapie Ploiesti

Kinetoterapia este o ramură a medicinei care utilizează factori fizici naturali pentru a trata și a preveni diferite boli. Astfel de proceduri sunt nedureroase, nu provoacă complicații grave sau efecte toxice și sunt bine combinate între ele și alte metode de tratament, inclusiv cele chirurgicale și medicinale. Indicațiile pentru fizioterapie sunt destul de extinse. 


Cu ajutorul său, sunt ameliorate diferite sindroame patologice – durere, inflamație, intoxicație etc. Kinetoterapia este utilizată pentru tratarea bolilor organelor interne, pentru recuperarea după operații și leziuni, pentru tulburări neurologice și mentale, patologie endocrină etc.


În clinica noastră poți beneficia de consultație medicală la medic specialist de reabilitare medicală Dr Chilaridis Anca, în vederea stabilirii tratamentului de fiziokinetoterapie.


Procedurile de fizioterapie sunt prescrise pentru a reda tonusul corpului, restabilirea proceselor normale de viață, reducerea riscului de exacerbare a bolilor cornice, accelerarea regenerării țesuturilor deteriorate, normalizarea echilibrului apă-sare sau hormonal.


Cu ajutorul kinetoterapiei, circulația sângelui în organism se îmbunătățește, procesul inflamator dispare, umflăturile dispar, tensiunea arterială se normalizează și durerea scade. Procedurile de fizioterapie ajută organismul să se recupereze mai repede după răniri și boli grave.

banner-v3

 


Proceduri de fizioterapie la clinica de kinetoterapie Ploiești


Procedurile fizioterapeutice de la clinica de kinetoterapie Ploiești se efectuează în ședințe. Numărul și frecvența ședințelor depind de diagnosticul și starea de sănătate a pacientului. Fizioterapia a fost folosită în diverse domenii ale medicinei de zeci de ani. Spre exemplu, terapia cu exerciții fizice este terapia fizică care îți permite să-ți menții o stare sănătoasă a corpului în condiții asociate cu mobilitatea limitată.


Masajele sunt proceduri de sănătate care ajută la restabilirea funcțiilor nervoase și musculo-scheletice. Electroforeza este o metodă de administrare a medicamentelor prin piele folosind un câmp electric.


Diadinamometria – kinetoterapie cu curenți Bernard, este folosită pentru ameliorarea durerii și stimularea musculară. Electromiostimularea este expunerea la curenți pulsați care provoacă contracția musculară. Te ajută să scapi de tensiune, normalizează procesele metabolice, îmbunătățește tonusul țesuturilor.


Magnetoterapia este un efect asupra corpului uman folosind un câmp magnetic de joasă frecvență. Reduce umflarea și disconfortul, stimulează regenerarea țesuturilor, încetinește procesele inflamatorii. Masajul hardware cu vid stimulează fluxul limfei, îmbunătățește metabolismul și bunăstarea generală, accelerează eliminarea toxinelor și întărește sistemul imunitar.


Apelează la clinica de kinetoterapie Ploiești


Terapia cu unde de șoc este o manipulare terapeutică care utilizează impulsuri de amplitudine mare. Ajută la neutralizarea durerii, restabilește mobilitatea articulațiilor și reprezintă o excelentă prevenire a aderențelor.


Crioterapia este răcirea zonelor patologice ale corpului pentru a ameliora spasmele, a elimina durerea și a activa procesele metabolice. Terapia cu ultrasunete înseamnă utilizarea fluxului luminos care poate reduce disconfortul pacientului, poate începe procesele de imunomodulare și regenerare tisulară.


Terapia cu căldură este o procedură care în care se folosesc nisip, parafină, nămol fierbinte și care duc la un efect bun în ameliorarea inflamației, reducerea durerii și normalizarea proceselor metabolice.


Pentru a obține cele mai bune rezultate de tratament, pacientului i se prescriu mai multe tipuri de proceduri fiziokinetoterapeutice. Te vei simţi mai bine, imediat după primele şedinţe. Dar, pentru a obține un rezultat stabil, trebuie să finalizezi întregul tratament la clinica de kinetoterapie Ploiești.