Firma de incredere – cum sa ai rezultate mai bune si sa vinzi mai mult

Este importanta imaginea pe care ti-o construiesti pentru afacerea ta si aceasta te poate ajuga sa obgii un numar mai mare de clienti sau sa fii depasit de concurenta. Un plus in procesul de vanzare in reprezinta increderea potentialilor tai clienti in afacerea, produsele si serviciile pe care le oferi. Dar cum poti fi perceput ca fiind o firma de incredere si cum iti poti apropia clientii mai rapid? Este intrebarea pe care mult manageri sau antreprenori si-o pun iar raspunsul este simplu: daca vrei ca potentialii clienti sa capete incredere mai repede in compania si produsele tale, te poate ajuta obtinerea unui certificat care atesta calitatea de firma de incredere. blog-header

Cum sa devii o firma de incredere

Firma de incredere – proiect desfasurat la nivel european, prin intermediul caruia obtii validarea calitatii serviciilor tale Certificatul „Firma de incredere” este un proiect ce exista pe piata europeana din 2013. In cei trei ani de functionare, a ajutat sute de mii de companii sa fie percepute ca “firme de incredere” de catre parteneri. In Romania, proiectul a fost implementat de catre Centrul de Cercetare a Opiniilor Clientilor (CCOC CBOK SRL).

certificat firma de incredere
Model certificat Firma de Incredere

Serviciul oferit de Centrul de Cercetare a Opiniilor Clientilor CBOK SRL ne poate ajuta sa ne formam rapid o parere despre compania care ne intereseaza. Fara timp pierdut si cu rezultate rapide si sigure.

Cum functioneaza proiectul “Firma de Incredere”

Modul de functionare este simplu: firmele care doresc sa obtina certificatul sunt analizate cu ajutorul unui software care strange informatii legate de cum este perceputa compania respectiva. In functie de rezultat, compania respectiva va primi sau nu certificatul de Firma de Incredere si se va regasi pe lista de firmelor de incredere.

De ce este important sa fii o firma de incredere

Certificatul te pozitioneaza automat in randul firmelor de incredere si garanteaza potentialilor tai clienti si parteneri ca se pot baza pe corectitudinea si profesionalismul tau si al firmei tale. Partenerii si clientii pot vedea aceasta garantie pe site-ul tau, prin folosirea logo-ului, dar te pot verifica si pe site-ul www.firmadeincredere.ro.

Diplomele si certificatele cresc increderea potentialilor clienti

Intr-o piata in care companiile isi disputa pozitia si se lupta pentru atragerea de clienti noi, orice dovada si plus de incredere reprezinta un atu.

Ce trebuie sa faci pentru a deveni si tu o firma de incredere

Daca vrei sa faci un pas important in atragerea de clienti noi si sa dovedesti ca si tu esti o firma de incredere, aplica pentru un audit si un certificat.

Daca inca nu esti o firma de incredere, nu mai sta pe ganduri. Fii cu un pas inaintea concurentei tale!  

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *