Liana Stanciu, speaker la conferinta Woman2Woman.ro din 21 septembrie

Liana Stanciu, cunoscuta jurnalista radio si TV, se alatura speakerilor care vor participa la a VII-a editie a conferintei Femei de cariera, organizata de Woman2Woman.ro, pe 21 septembrie. Evenimentul va avea loc la Premier Palace Hotel & Spa din Bucuresti iar intrarea este gratuita. Detalii despre participare si inscriere poti gasi in pagina conferintei.

Despre Liana Stanciu

Jurnalista si-a petrecut mai mult de jumatate din viata la radio si in ultimii 20 de ani a jonglat cu succes cu radioul si televiziunea. Realizatoarea radio si TV a avut de-a lungul timpului atat emisiuni muzicale, cat si emisiuni de film, de divertisment sau talk-show.

Liana Stanciu are in CV o activitate diversa in mass-media si o experienta extrem de bogata. A devenit cunoscuta atat datorita talentului si muncii ei, insa si datorita timbrului vocal unic, usor de recunoscut.

In trecut, a fost realizator la  Radio Contact si a colaborat si cu televiziunile Antena1 si B1TV

In prezent, se imparte intre radio, prezentand emisiunea Magic Start de la Magic FM, si televiziune, unde realizeaza o emisiune pentru TVR.

S-a implicat in diferite campanii si actiuni sociale pentru ajutorarea copiilor bolnavi de cancer, precum campaniile de obtinere de fonduri pentru modernizarea Sectiei de terapie intensiva a Spitalului de Copii Marie Curie. Jurnalista militeaza pentru drepturile copiilor si al persoanelor defavorizate.

Liana Stanciu nu este o prezenta constanta la evenimentele mondene, prefera sa isi dedice timpul liber familiei, fetitei sale de 12 ani pe nume Teodora si sotului ei, Mihai Georgescu, liderul trupei Bere Gratis .  De data aceasta, insa, renumita moderatoare a facut o exceptie si a spus prezent invitatiei Woman2Woman ca sa ne impartaseasca din experienta ei  profesionala si nu numai.

In cadrul conferintei, Liana Stanciu va vorbi despre provocarile meseriei de jurnalist si ce presupune asta.

Vino sa o intalnesti la a VII-a editie a conferintei Femei de cariera. Participarea este gratuita. Detalii despre inscriere gasesti aici.

Participa si tu la conferinta Femei de cariera, organizata de Woman2Woman.ro, pe 21 septembrie. Evenimentul va avea loc la Premier Palace Hotel & Spa din Bucuresti iar intrarea este gratuita. Detalii despre participare si inscriere poti gasi in pagina conferintei.

Sponsor principal: 

Partener media principal: 


Sponsori secundari:

Prisum – Himalaya, Domeniile Samburesti, Answear.ro, SEOmark.ro

Parteneri media secundari:

Business24, Comunicatedepresa.ro, Garbo, Kudika, LivePR, Fashion8, Mujer, PR2Advertising.ro, Romania Libera, Trendyland, Ziare.com

Bloguri partenere: AndraNistor.ro si PRcafe.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *