TOP produse esentiale pentru detailing auto

TOP produse esentiale pentru detailing auto

Intretinerea masinii personale este un proces complex, iar in ceea ce priveste  procesul de detailing auto, interior si exterior, este absolut necesar sa se utiliizeze produse si solutii de calitate, special create pentru diverse tipuri de suprafete, cum ar fi pielea auto, vopsea sau tapiterie. 

Sigur ca aceste produse pot fi achizitionate si din comert, insa indicat este sa apelezi intotdeauna la o firma care ofera servicii specializate de detailing auto, in asa fel incat sa te bucuri de experienta unor specialisti care lucreaza cu solutii de calitate superioara si care detin tehnicile necesare pentru a reda un aspect cat mai apropiat de cel initial al masinii tale. 

In acest articol vom enumera produsele esentiale pentru detailing auto si vei afla ce solutii de curatare nu trebuie sa lipseasca de la un salon specializat in acest domeniu, in asa fel incat masina ta sa arate ca noua dupa o sesiune de curatare interior-exterior. 

Pasta abraziva

Pasta abraziva pentru polish ajuta la eliminarea zgarieturilor adanci si la indepartarea eficienta a petelor de vopsea si a urmelor de slefuire, lucru ce conduce la obtinerea unui luciu de efect. 

banner-v3

 

De asemenea, pasta de polish confera si un strat de protectie masinii si nu favorizeaza formarea de straturi dense de praf, fiind ideala pentru toate tipurile de vopsea (cu exceptia cazurilor in care pe eticheta producatorului se indica altceva). Produsele Koch Chemie se remarca ca fiind printre cele mai calitative datorita rezultatelor exceptionale pe care le ofera in materie de polish auto, asa ca saloanele de detailing care utilizeaza acest brand sunt cu siguranta un loc potrivit pentru a efectua sesiuni de intretinere a masinii tale. 

Solutii de curatare

Solutiile de curatare sunt alte produse esentiale in detailing auto, acestea fiind ideale pentru intretinerea compartimentului motor, curatarea contra-aripilor, caroseriei (prespalare), curatenie industriala, interioare, exterioare, camioane. 

Datorita faptului ca majoritatea solutiilor de curatare contin inhibitori speciali de coroziune, acestea sunt compatibile cu orice tip de material, inclusiv cu aluminiumul anodizat. Koch Chemie Green Star este o solutie de curatare cu eficienta maxima, ideala pentru a curata chiar si cele mai expuse zone ale masinii. 

Prosoape si lavete

Lavetele cu microfibre si prosoapele sunt absolut necesare, deoarece detailingul auto, spre deosebire de spalarea automata a masinii, se face numai manual. In plus, pentru fiecare suprafata in parte este nevoie de un anumit tip de laveta, in functie de dimensiune, de densitate de material sau de compozitie, pentru ca eficienta acestora sa fie cat mai mare si pentru ca masina sa fie impecabila atat in interior, cat si in exterior. 

Asadar, detailingul auto este o adevarata arta care are scopul de a reda masinii tale un aspect cat mai apropiat de cel initial, pentru un timp indelungat. Cu ajutorul produselor de calitate si cu tehnicile potrivite, masina va arata mult mai ingrijita, inclusiv mirosul din interior fiind unul placut. Pentru a te asigura ca rezultatul final este cel dorit, apeleaza la experienta unei firme specializate pe detailing auto, iar investita va fi cu siguranta una rentabila pe termen lung.