Afla ce beneficii poti obtine pentru afacerea ta, daca participi la conferinta Femei de cariera

Ai o afacere si vrei sa o promovezi cu un buget foarte mic? Vrei sa intalnesti alte antreprenoare si femei interesate de cariera si business? Vrei sa afli informatii relevante despre cariera si business? Acum le poti avea pe toate intr-un singur eveniment!

Participa la editia a X-a a conferintei Femei de cariera, organizata de Woman2Woman.ro, afla informatii utile pentru cariera sau business-ul tau  si promoveaza-ti afacerea catre alte femei cu aceleasi interese ca si tine.

Evenimentul are loc in Bucuresti, pe 23 mai 2019. Mai multe detalii despre a X-a editie a conferintei gasesti in pagina evenimentului.

Informatii utile, specialisti, antreprenoare, networking si promovare in acelasi timp prin intermediul pachetului Mini.

Opteaza pentru pachetul Mini si beneficiezi de:

banner-v3

 

  • Posibilitatea de a participa la eveniment, deoarece pachetul include accesul in sala conferintei, dar si la coffee break
  • Posibilitatea de a participa cu rollup (unul sau doua), pentru o expunere a brandului sau a companiei tale
  • Posibilitatea de a participa cu pliante si / sau alte materiale de promovare
  • Includerea materialelor de promovare in doua fotografii din albumul conferintei – albumul conferintei se posteaza pe pagina de facebook a organizatorului – Woman2Woman.ro, cu peste 10 000 de fani
  • Eu si afacerea mea in 30 de secunde

Prezinta-ti business-ul in 30 de secunde in fata publicului de la eveniment!

Pachetul Mini iti aduce si avantajul de a-ti putea prezenta afacerea si pe tine in fata publicului prezent la eveniment, in 30 de secunde. Sesiune de prezentari are loc inainte de pauza, pentru ca aceasta sa se poata transforma intr-o adevarata sesiune de networking.

Este pachetul Mini pentru tine?

Esti antreprenoare sau reprezinti o companie si doresti sa cunosti mai multe femei interesate de afaceri, cariera si dezvoltare pe plan profesional? Vrei sa le prezinti afacerea ta si sa gasti parteneri si posibili clienti? Atunci acest pachet este potrivit pentru tine.

Vrei mai multa expunere pentru afacerea ta? Opteaza pentru pachetul Mini si business-ul tau va beneficia de expunere prin intermediul materialelor tale de promovare, dar si prin intermediul pozelor din albumul conferintei. Nu uita ca pagina de facebook a site-ului organizator are peste 10 000 de fani, deci peste 10 000 de sanse sa fii vazuta.

Cat costa pachetul Mini

Pretul pachetului este de 110 euro, insa, pana pe 25 aprilie, beneficiezi de un pret preferential de doar 65 de euro.

Daca vrei sa beneficiezi de toate avantajele acestui pachet la cel mai bun pret, achizitioneaza-l pana la data de 25 aprilie. Contacteaza organizatorii la conferinte(@)woman2woman.ro pentru comenzi si detalii.