(P) Apa Kangen – alcalinitate si sanatate cu aparatul de apa japonez Enagic

Apa Kangen este produsa de sistemele de alcalinizare si ionizare japoneze Enagic, companie cu peste trei decenii de experienta care a aprovizionat pana in prezent sute de spitale si restaurante din intreaga lume, fiind producator de top al instalatiilor ionizatoare de apa alcalina.

Apa Kangen are trei proprietati importante

1. Antioxidarea. Fiind antioxidanta, are efect anti-imbatranire si anti-inflamator avand un ORP negativ de pana la -400.   2. Micro-structura este capacitatea apei alcaline Kangen de a hidrata si de a se infiltra in organism cu o putere mult mai mare, asta deoarece ionizatoarele, prin electroniza, micsoreaza de 3 ori moleculele din micro-structura. Practic, apa Kangen ajunge la creier in 60 secunde, pe cand apa plata in 10 minute. 3. Alcalinitatea. Apa Kangen este apa alcalina ionizata cu un pH de 9.5 si ajuta sangele sa neutralizeze depunerile acide, prevenind si bolile care apar ca urmare a aciditatii din organism. Cu cat corpul este mai acid, cu atat este mai bolnav, insa, cu cat este mai bazic, alcalin, este mai sanatos.

Aparatele de apa Enagic produc 5 tipuri de apa

1. Apa alcalina Kangen, cu pH alcalin de 8.5, 9 si pH 9.5 2. Apa neutra Kangen, fiind o apa plata, ce nu trece prin motorul de electroliza, cu pH 7 3. Apa de frumusete, cu pH cuprins intre 4 si 6; este denumita “de frumusete” deoarece inlocuieste cu succes tonicele sau after-shave-ul avand proprietati astringente. 4. Apa puternic acida, cu pH 2.7 are proprietati dezinfectante. Folositi-o pentru a va igieniza uneltele de bucatarie, blatul etc. si pentru a mentine suprafetele curate si sigure. 5. Apa detergent sau apa puternic alcalina, cu pH 11 care inlatura pesticidele, ierbicidele si toxinele de pe alimente. O puteti folosi pentru a curata ustensilele din bucatarie ori poate elimina petele inlocuind cu brio detergentul.

Cum poti avea acasa propriul aparat de apa

Pentru comenzi trebuie sa vizitati site-ul aparat apa Kangen si sa alegeti ionizatorul potrivit nevoilor dvs. Completati formularul de comanda online sau solicitati telefonic aparatul la numarul de contact apa Kangen Romania 0735.55.55.05. Veti obtine toate informatiile suplimentare de care aveti nevoie. Aparatele de apa Kangen consuma putina energie, au un aspect extrem de elegant si sunt usor de folosit. Au o garantie de 5 ani, iar durata de viata preconizata este de 30 ani sau mai mult. Filtrele aparatelor Leveluk Enagic, consumabile sau sticle se pot achizitiona de la magazinul online Kangen Store Nibaro. Schimba-ti apa, schimba-ti viata!