Impachetarile corporale – perfecte pentru relaxare si indepartarea celulitei

In prezent, impachetarile corporale reprezinta una dintre cele mai facile si ieftine modalitati de reducere a celulitei. Procedeul consta in infasurarea corpului in materiale care sa stimuleze eliberarea excesului de lichide, arderea grasimilor, eliminarea reziduurilor si a toxinelor, imbunatatirea circulatiei si reducerea vizibila a celulitei. Impachetarile corporale au avut succes si in procesul de pierdere in greutate.  

 

Impachetarile corporale si beneficiile asupra corpului

Oamenii cauta solutii cat mai rapide pentru scaderea in greutate sau pentru imbunatatirea aspectului pielii, mai ales daca sunt in apropierea unui eveniment oficial important cum ar fi o nunta sau o reuniune de clasa. Rezultatele impachetarilor corporale sunt rapide si vizibile numai dupa prima sedinta, atat la nivelul pielii, cat si al greutatii corporale, dar sunt temporare daca nu se coreleaza cu adoptarea ferma a unui stil de viata sanatos si pe termen lung.

Fara a lua in calcul si schimbarea obiceiurilor alimentare si introducerea in viata de zi cu zi a exercitiilor fizice, cei care au simtit efectele benefice ale impachetarilor corporale au observat si faptul ca au revenit repede la situatia in care erau inainte de acestea.

Impachetarile corporale hidrateaza pielea

Indiferent de tipul de invelis folosit, rezultatul final va fi un corp hidratat frumos si sanatos. Pielea se va simti rasfatata si isi va recapata supletea si frumusetea. Este extrem de placuta senzatia de “piele de bebelus” pe care o avem dupa o sedinta de impachetari corporale.

 

Impachetarile coporale detoxifiaza organismul

Tehnica impachetarilor coporale implica utilizarea unor ingrediente din plante naturale cum ar fi algele, lavanada, echinaceea si multe altele. Acestea au rolul de a elimina toxinele din organism si de a curata si purifica pielea – cel mai mare organ al omului. De aceea impachetarile corporale sunt recomandate pentru ameliorarea si chiar eliminarea acneei.

banner-v3

 

 

Impachetarile corporale ofera timp calitativ de relaxare

Desi sedintele de impachetari coporale sunt scurte, ele durand cca 30 de minute, ofera un moment perfect pentru relaxare si liniste. Astfel, impachetarile corporale sunt ideale pentru a beneficia de timp de calitate petrecut singur, in pace si armonie.

 

Pregatirea corpului inainte de impachetarile corporale

Cu aproximativ doua saptamani inainte de a beneficia de o sedinta de impachetari corporale, se recomanda sa pregatiti corpul. Pregatirea consta in folosirea catorva metode de detoxifiere a organismului si au ca scop sa permita tratamentului actionarea mai eficienta si mai rapida. Pregatirea este cea mai importanta parte a unei impachetari reusite, dar ea necesita timp si disciplina. Iata ce puteti face:

  • Renuntati la anumite alimente – se vor elimina din alimentatie alcoolul si alimentele cu continut ridicat de grasimi, zaharul si orice inlocuitor al acestuia, alimentele si bauturile artificiale.
  • Consumati mai multe fructe, legume si apa – Se va trece la o alimentatie sanatoasa bazata pe legume si fructe proaspete (5 pana la 10 portii pe zi), carne slaba si cel putin 2 litri de apa pe zi.
  • Faceti zilnic miscare – in aceasta perioada pregatitoare se recomanda sa faceti miscare cel putin 20 de minute pe zi si sa acordati mai multa atentie zonelor problematice. Astfel, daca vreti sa reduceti dimenisunile in talie, veti face mai multe exercitii pentru abdomen.

 

Inainte de a beneficia de sedinta de impachetare corporala se recomanda un periaj energic al corpului si o baie fierbinte cu saruri minerale timp de 20 de minute pentru a deschide porii.