(P) De la Vis la Succes: Călătoria Antreprenorului Marian Holbea în Lumea Online

Într-o lume în care visele pot deveni realitate cu perseverență și ambiție, povestea antreprenorului online Marian Holbea servește drept inspirație pentru mulți. Plecând din România la doar 21 de ani, Marian dovedește că orice este posibil atunci când ești dispus să muncești din greu și să fii dedicat.

Primii săi ani în Anglia nu au fost ușori. Deși își imagina o viață mai bună și mai prosperă, realitatea a fost mult mai aspră. Ajuns în Anglia este nevoit să împartă o casă cu alte 16 persoane și să muncească peste 10 ore pe zi. Cu toate acestea, această experiență l-a ajutat să crească și să se dezvolte, transformându-l într-o versiune mai puternică a lui însuși. După 7 ani de zile, obține cetățenia britanică, își achiziționează casa visurilor sale și atinge un nivel confortabil de stabilitate financiară.

Pandemia din 2020 îi dă în schimb planurile peste cap. Veniturile sale scad brusc, iar viitorul devine incert. În acest moment, Marian realizează că trebuie să găsească și o altă sursă de venit și că nu va mai trebui să se bazeze pe un salariu niciodată.

Această realizare îl conduce spre o idee strălucită: să înceapă o afacere online pe platforma Amazon. Părea să fie soluția potrivită pentru el, îi oferea posibilitatea de a lucra de acasă, de a avea un program flexibil și putea face totul în paralel cu jobul său. 

Marian începe să învețe tot ceea ce poate despre această oportunitate. Investește în cursuri și adaptează informațiile pentru piața din Anglia. În curând își lansează propria afacere online pe Amazon și în câteva zile realizează primele vânzări, un moment crucial care i-a confirmat că era pe calea cea bună.

banner-v3

 

De la vânzări modeste în primele zile, afacerea lui a cunoscut o creștere rapidă. După doar 30 de zile, a ajuns să genereze 10.000 £ prin propriul său magazin online pe Amazon UK.

Succesul său a început să atragă întrebările celor din jur, iar Marian a decis să împărtășească informațiile și experiența sa cu comunitățile online, câștigând recunoașterea și respectul celor din jur.

Un an mai târziu, Marian a înființat propria agenție pentru a ajuta alte persoane și afaceri interesate să își construiască propria afacere online pe platforma Amazon UK.

Dacă ești interesat să afli mai multe sau să colaborezi cu Marian, poți să îl contactezi direct pe Instagram accesând acest link.