Protejeaza-ti motorul si cutia de viteze cu un scut de motor metalic

Protejeaza-ti motorul si cutia de viteze cu un scut de motor metalic

Motorul este componenta esentiala, de baza, a fiecarei masini. Fara motor orice autoturism este complet inutil. Putem face o comparatie intre organismul uman, al carui motor central este inima si motorul unui vehicul. Cate nu am fi dispusi sa facem pentru a ne proteja sanatatea, pentru a ne asigura ca organismul nostru este ferit de orice risc si ca putem functiona complet sanatosi pentru o durata lunga de timp?  

Ei bine, in aceeasi maniera trebuie sa gandim si in ceea ce priveste functionarea masinii noastre. Deoarece, in zua de azi, masina nu mai este un simplu moft sau un obiect folosit pentru a ne deplasa din punctul A in punctul B.

Masina, mai ales daca discutam despre cea de serviciu, masina firmei, este o reala investitie. Atat in ceea ce priveste confortul si flexibilitatea ce ne-o ofera, cat si imaginea de ansamblu a business-ului nostru, masina poate reprezenta un real atu pentru noi.

Pentru a ne bucura de durabilitatea si de eficienta unei masini, pe o perioada cat mai lunga de timp, avem nevoie sa gasim cateva solutii care o pot proteja de riscurile evidente din trafic si de pe drum.

De ce avem nevoie de un scut auto? Care este rolul acestuia in protejarea autovehiculului nostru?

Dupa cum spuneam, motorul este elementul de baza ce are nevoie de protectie in cadrul unui vehicul.

Un scut de motor metalic ii poate asigura acestuia un mediu propice de functionare, ferindu-l de praf si de impuritatile depuse pe carosabil, care pot provoca daune semnificative pe termen lung componentelor motorului. 

Un scut auto are ca principal rol impiedicarea particulelor de praf sa ajunga la motor. De asemenea, acesta poate fi un excelent protector al baii de ulei. La fiecare trecere de nivel la calea ferata sau la fiecare groapa acrosata, baia de ulei se poate sparge. 

Insa un scut de motor metalic va preveni toate aceste intamplari neplacute, lasandu-ti libertatea de a circula in siguranta cu masina ta pe o lunga durata de timp.

De ce sa alegi un scut de motor metalic?

Pe langa faptul ca un scut de motor din plastic nu va avea rezistenta unuia din metal, cel metalic mai are un avantaj: pretul. 

Un scut de motor metalic bun va costa in jur de 600 RON. Gandeste-te la reparatiile pe care trebuie sa le suporti in cazul in care masina ta va avea nevoie de un motor nou, din cauza unei defectiuni.

Mai are rost sa-ti spunem cam de cate ori vor depasi acestea suma achitata pentru un astfel de scut auto

Scuturile auto de plastic nu au asemenea durabilitate, iar fata de acestea, cele de metal sunt realizate din otel cu grosimea de 2-3mm, fiind vopsite in camp electrostatic, ceea ce iti asigura un termen chiar mai lung de garantie pentru aceste accesorii. 

De unde poti cumpara un scut auto de calitate?

Fie ca iti doresti un scut metalic pentru motor sau un scut auto pentru cutia de viteze, deoarece si aceasta are nevoie de protectie suplimentara, poti alege din gama diversa disponibila pe site-ul autogedal.ro

Aici vei descoperi diverse scuturi de motor, scuturi pentru cutia de viteza, pentru rezervor sau diferentiator, cu preturi cuprinse intre 300 – 600 RON, pentru o calitate superioara si pentru mai multa siguranta la drumurile lungi. 

Alege sa iti protejezi masina de tot ceea ce poate cauza defectiuni ale motorului si cutiei de viteze.

Alege sa fii in siguranta. Cumpara un scut de motor metalic pentru masina ta!  

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *