S-a redescoperit ca antreprenor si participa ca speaker la conferinta Femei de cariera din luna octombrie

Daca te gandesti cum ar trebui sa fie o femeie de cariera, atunci trebuie sa o cunosti pe Alexandra Olteanu. Are o experienta de peste 20 ani in domenii de activitate precum: servicii financiare, banking, comunicare, business process management si resurse umane. In toti acesti ani, Alexandra a acumulat multa experienta de la oamenii pe care i-a avut in jurul sau, dar si din faptul ca si-a dorit sa invete pentru a se perfectiona. Fata de persoanele cu care a lucrat si a interactionat de-a lungul timpului este foarte recunoscatoare, deoarece experientele minunate prin care a trecut au ajutat-o sa fie cine este astazi.

Alexandra Olteanu, o femeie de cariera cu peste 20 de ani de experienta, imbina experienta de angajat cu antreprenoriatul. Este fondatoarea All to Know Consutanta si Training.

Sfaturi pentru orice femeie care isi doreste o cariera de succes

Pentru a reusi in viata profesionala, Alexandra are cateva lucruri pe care le-ar recomanda in acest sens: sa nu le fie teama de a incerca lucruri noi, sa cunoasca mereu oameni noi si sa dezvolte relatii cu acestia, sa nu se opreasca din invatat si, foarte importat, sa faca numai ceea ce le place, pentru ca numai atunci cand iti pui sufletul in ceea ce faci poti reusi.

O poti intalni pe Alexandra Olteanu la Conferinta Femei de cariera – editia a IX-a

Alexandrei ii place foarte mult sa ii inspire pe ceilalti si de aceea va fi prezenta la Conferinta Femei de cariera si va vorbi despre leadership-ul feminin. Evenimentul este creat pentru toate femeile care isi doresc o cariera de succes, fie ca sunt angajate sau detin o afacere.

Daca si tu iti doresti sa obtii succes si performante in viata profesionala, inscrie-te si tu la Conferinta Femei de cariera editia a IX-a, care va avea loc in Bucuresti, pe data de 4 octombrie 2018.

banner-v3

 

Vei afla informatii foarte utile de la specialisti despre cariera, branding personal, leadership, antreprenoriat, dar si multe alte lucruri.

Detalii si formular de inscriere gasesti in pagina evenimentului.

 

Evenimentul este sustinut de sponsorul principal PIATRAONLINE, sponsorii secundariAll to know, Answear Romania, Cupio si SEOmark, dar si de partenerii media: Acasa.ro, Afaceri si leadership feminin, Business24, Comunicatedepresa.ro, LivePR, Fashion8, MORE Networking, Mujer, Portalmanagement.ro, PR2Advertising.ro, Profitinfo.ro, RisCo, Ziare.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *