Laura Iane, o femeie ambitioasa cu o cariera in ascensiune

Laura Iane este in prezent Director de Creatie la agentia pastel. Experienta ei in domeniul publicitatii a inceput-o in cadrul companiei Saatchi & Saatchi acum 13 ani. In toti acesti ani de invatare si perfectionare continua in domeniul publicitatii, Laura a reusit sa formeze si sa coordoneze zeci de echipe de creatie, dar si sute de campanii, o parte dintre ele au fost chiar recunoscute si in competitii internationale ale industriei: Cannes, New York Festival, LIA, Lion, Clio Awards sau Golden Drum.

Toata experienta pe care a acumulat-o o foloseste in prezent la agentia de comunicare pastel, unde coordoneaza departamentul de creatie. Reprezentantii companiei au declarat faptul ca odata cu venirea Laurei in management toate departamentele trec printr-un proces de remodelare strategica iar directoarea de creatie se pliaza foarte bine pe acest proces datorita viziunilor ei de dezvoltare a agentiei.

“Creativ cu un pas inainte”

Motto-ul Laurei Iane “creativ cu un pas inainte” este unul ambitios si indeamna pe oricine sa nu dea inapoi de la ceea ce isi doreste sa realizeze. Cu acest motto Laura lucreaza cu optimism in sfera activitatii de publicitate, fiind creativa cu entuziasm si cu pasiune. Chiar daca a reusit sa invete foarte multe lucruri in toti acesti ani de experienta, Laura spune ca este intr-un continuu proces de dezvoltare si de invatare pe partea creativa si nu va inceta vreodata sa invete.

Succesul inseamna si foarte multa munca

Laura se considera o fire ambitioasa si a luptat foarte mult sa ajunga la nivelul la care se afla acum. Pentru ea in spatele succesului sta foarte multa munca pe care trebuie sa o practici continuu. Nu inceteaza nicio clipa sa invete si sa munceasca. Considera ca tarie ca are de invatat de la oricine. In plus, exersarea si munca multa este ceea ce considera Laura ca poate ajuta pe oricine sa reuseasca in cariera pe care si-o alege. Daca aceste doua lucruri sunt indeplinite nimeni nu are cum sa dea gres.

Invatatul este important, dar si talentul si determinarea trebuie sa existe

Desi in publicitate iti trebuie mult talent si creativitate, Laura nu contesta si faptul ca este nevoie si de partea teoretica pentru a invata si pentru a putea stapani anumite notiuni, dar si pentru a face performanta. Alaturi de teoria pe care o inveti din carti este necesar mult entuziasm, dar si curaj.

banner-v3

 

Pasiunea pentru arta si grafica si-a descoperit-o in liceu si in facultate unde a invatat foarte mult din carti, a citit foarte mult, dar a si participat la multe conferinte si workshop-uri unde a cunoscut multi oameni pasionati si de succes. Totodata Laura mai considera si ca publicitatea in ziua de astazi este un domeniul in care este foarte greu sa te plictisesti.

Stai pe langa oamenii de la care ai ce invata

Unul dintre lucrurile desosebit de importante care au ajuta-o la Laura Iane sa devina cine este astazi, dar si pentru ea ca om, a fost si este faptul ca sta alaturi de oamenii care realizeaza proiecte frumoase, dar si care au sufletul bun si curat. Admira foarte mult oamenii de la care are ce sa invete si considera acest lucru o parte din cheia succesului si reusitei in cariera.

Laura Iane te invata mai multe despre succesul in cariera

Deoarece este o femeie care a reusit in cariera, pe Laura Iane o vei gasi pe 4 octombrie 2018 la Conferinta Femei de Cariera, editia a IX-a. Tema prezentarii ei va fi „Job cu sens”, prezentare in cadrul careia vei afla toate aspectele de care orice femeie are nevoie pentru a reusi pe plan profesional. Asadar, daca esti angajata sau antreprenoare si vrei sa afli mai multe informatii care sa te ajute in cariera sau in bussiness, inscrie-te chiar aici la conferinta.

Despre conferintele Woman2Woman.ro

Woman2Woman.ro organizeaza, incepand cu anul 2013, conferintele tematice menite sa ajute femeile sa evolueze si sa fie la curent cu domenii precum business, sanatate, parenting. Conferintele Woman2Woman.ro sunt dedicate cititoarelor noastre mai vechi sau mai noi si, in general, tuturor femeilor interesate de cariera, familie, sanatate si dezvoltare personala.

Evenimentul Femei de cariera- Leadership feminin din 4 octombrie 2018 este sustinut de sponsorul principal PIATRAONLINE, sponsorii secundari: All To Know, Answear Romania, Cupio si SEOmark.ro, dar si de partenerii media: Acasa.ro, Afaceri si leadership feminin, Business24, Comunicatedepresa.ro, LivePR, Fashion8, Mujer, Portal Management, PR2Advertising.ro, Profitinfo, RisCo, Ziare.com.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *