Stiai ca poti sa faci drenaj limfatic chiar la tine acasa?

Ai vazut in diferite reviste multe vedete care arata foarte bine si parca se simt la fel de bine in corpul lor? Stii deja ca alimentatia si sportul sunt foarte importante pentru un corp frumos si sanatos. Dar ce ar mai fii de facut? Cu siguranta macar ai auzit despre drenajul limfatic. Aceasta metoda de tratament este preferata de multe vedere care isi doresc sa arate bine.

 

Drenajul limfatic este o metoda care aduce numeroase beneficii corpului dar si intregului organism. Sistemul limfatic este cel care contribui la apararea imunitatii organismului avand si rolul de a drena limfa. Limfa este cea care conduce substante hranitoare catre tesuturi si celule dar si care ia rezidurile de celule moarte si de toxine si le elimina din organism.

 

Drenajul limfatic la tine acasa

Daca doresti sa iti detoxifiezi organismul si sa te bucuri de sanatatea acestuia, atunci drenajul limfatic te poate ajuta foarte mult. Acesta este indicat in mai multe afectiuni precum: entorse, fracture, varice, celulita, nevralgii, afectiuni reumatice.

 

Cum poti face acasa drenajul limfatic

Pentru a putea face singur un drenaj limfatic ai nevoie doar de o perie. Peria trebuie sa fie pentru exfoliere si cu un maner mai lung, pentru a ajunge in toate zonele. Cum functioneaza: Periajul uscat functioneaza ca un exfoliant deoarece inaltura celulele moarte de pe piele. Acesta este asemanator cu un masaj iar miscarile vor ajuta la transportarea sangelui oxigenat catre teusuturi si organe. Nu e asa ca este simplu?

Dupa ce ai terminat procesul va trebui sa faci un dus. Deoarece vei avea porii deschisi este momentul ideal pentru a aplica o crema hidratanta.

 

Drenajul limfatic la salon

Daca ai posibilitatea cel mai bine este mergi la un salon de infrumusetare pentru a face drenaj limfatic manual. Acesta se realizeaza prin intermediul masajului limfatic care incurajeaza drenajul natural al limfei. Ideea este ca acest masaj limfatic manual foloseste doar o anumita presiune si anumite miscari circulare ritmice. Experienta profesionistilor te va ajuta sa te bucuri de un drenaj limfatic de calitate.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *