Top 4 platforme online care te vor ajuta sa creezi un site de comert electronic

Daca afacerea ta implica vanzarea de produse si vrei sa treci la un nivel superior, trebuie sa iti pui cat mai bine la punct magazinul online, iar, daca nu ai inca unul, trebuie sa il faci cat mai repede. Datorita pandemiei comertul online a cunoscut o ascensiune fara precedent si trebuie sa profiti si tu de aceasta oportunitate.

Exista numeroase platforme pe care ca le poti folosi pentru a-ti construi un magazin fara a fi nevoie sa ai cunostinte de programare. Trebuie doar sa alegi un sablon din gama oferita si sa incarci produsele si preturile. 

Daca acestea nu satisfac cerintele tale, sau ti se par prea complicate, poti apela la o companie de creare magazin online care iti va dezvolta un site de comert electronic complet personalizabil dotat cu toate functionalitatile de care ai nevoie.

Vom vedea in continuare care sunt cele mai utilizate platforme de comert electronic.

  1. Shopify – Cea mai populara platforma pentru comerciantii online

Shopify ofera cel mai bun constructor de site-uri de comert electronic din lume pentru a construi un magazin de comert electronic complet integrat. Cu peste 500.000 de companii care au ales sa utilizeze aceasta platforma, este usor de inteles de ce este alegerea numarul 1 pentru antreprenori.

banner-v3

 

Shopify ofera toate functiile necesare pentru a-ti testa ideea si a-ti deschide un magazin online in cel mai scurt timp. Poti crea produse nelimitate si in plus ai asistenta 24/7. De asemenea, ai la dispozitie o multitudine de aplicatii pe care le poti instala daca doresti sa adaugi alte functionalitati cum ar fi lista de dorinte pentru clienti, cupon de reduceri sau promotii.

  1. Wix – o platforma simpla de utilizat si foarte intuitiva

Exista multe caracteristici care fac din Wix unul dintre cele mai bune site-uri de comert electronic disponibile astazi. Aceasta platforma iti pune la dispozitie toate functionalitatile pentru a deschide un magazin de comert electronic fara necesitatea de a invata limbaje de programare.

Datorita interfetei simple si a designului intuitiv este usor sa creezi orice tip de site. Astfel, poti realiza singura si in timp record atat un site de prezentare, cat si un magazin complet functional cu produse si clienti. Wix ofera o gama larga de servicii, constructor de pagini web, gazduire, optimizare SEO, aplicatii mobile si multe altele.

  1. Square – platforma All-In-One cu numeroase functionalitati

Square a fost fondata de Jack Dorsey, co-fondator al Twitter si fondator al Square, pentru a crea o modalitate accesibila si usoara de a procesa platile. La inceput, aceasta platforma oferea numai functionalitatea de citire a cardurilor de credit, dar, in timp a evoluat, devenind una dintre cele mai bune platforme de comert electronic.

Square este o platforma pe care numeroase companii o utilizeaza pentru a-si desfasura afacerea – incepand de la contabilitate, gestionarea clientilor si stocurilor pana la onorarea comenzilor.

  1. Etsy – platforma ideala pentru oricine doreste sa inceapa un magazin online

Etsy are o varietate de instrumente si sabloane pentru construirea si gestionarea magazinului tau, iar cu ajutorul motorului de cautare avansat poti gasi cu usurinta produsele de care ai nevoie.

De ce este Etsy o platforma atat de populara? Etsy ofera o multitudine de instrumente menite sa ajute comerciantii:

  • un instrument de listare care creeaza un cont, incarca fotografiile si genereaza automat etichete;
  • un instrument de expediere care calculeaza automat costul in functie de greutate, dimensiune si codul postal de destinatie;
  • un instrument de urmarire a inventarului care tine evidenta articolelor ramase in stoc.

Nu mai pierde timpul, alege sa fii o femeie de afaceri de succes si sa profiti de oportunitati!