Top 10 esecuri rasunatoare ale milionarilor

Se spune ca, pentru a avea succes, nu conteaza de cate ori ai cazut, ci de cate ori te-ai ridicat! Iata de ce aparentele inseala si, desi avem impresia ca cei care au reusit au avut doar doar noroc si, deci, pentru ei a fost usor sa devina milionari, lucrurile nu stau deloc asa! Chiar si milionarii de succes au avut esecuri!

Top 10 esecuri rasunatoare ale milionarilor

1.Henry Ford – parintele automobilului – pana sa reuseasca a dat faliment de cinci ori! Pasiunea si visul pe care il avea, insa, nu l-au lasat sa renunte! De fiecare data el s-a ridicat si a luat-o de la capat, cu aceeasi energie si dorinta de a reusi!

2.Bill Gates – parintele Microsoft, a fost intr-o perioada cel mai bogat om din lume. Dar nici pentru el nu a fost atat de usor pe cat pare! El a fost dat afara de la Harvard, iar primul lui business a fost sortit esecului total. Atitudinea si dorinta de a reusi, din nou, au dat roade, in ciuda nereusitelor de la inceput.

3.Colonelul Sanders – parintele KFC-urilor – a devenit o legenda datorita perseverentei de care a dat dovada! Reteta lui pentru pui prajit – acum celebra in toata lumea –  a fost refuzata cu inversunare de… 10009 ori, pana sa fie acceptata de un restaurant!

4.Charlie Chaplin – comic legendar care a schimbat complet cinematografia si fara de care nici nu ne-am putea imagina filmele de comedie, initial a fost respins de toate studiourile de comedie de la Holywood! Motivul era acela ca rolurile lui “nu au sens si ca le intrepreteaza intr-un mod care nu ar putea atrage publicul”!

5.Walt Disney – cine nu cunoaste desenele lui?! A incantat intreaga lume cu creatiile si imaginatia sa! Mai putin cunoscut, insa, este faptul ca el a fost dat afara de ziarul la care lucra pe motiv ca “ii lipseste imaginatia si nu are idei bune” si ca, inainte de a ajunge la formula care l-a consacrat (desene si parcuri de distractii), el a dat de mai multe ori faliment in mai multe business-uri.

6.Harrison Ford – cu totii il cunoastem din Star Wars si nu ne putem imagina Indiana Jones fara el! Cati dintre noi stiu insa ca, la primul rol pe care l-a avut, regizorul filmului i-a spus ca nu va avea succes niciodata pentru ca nu are “acel ceva necesar unui actor de film”!?  S-ar putea spune ca, pana la urma, a gasit tot ce ii este necesar unui actor pentru a avea succes in filme!

7.Steven Spielberg – cine nu cunoaste si recunoaste filmele lui Spielberg?! Nici pentru el nu a fost usor, insa, sa reuseasca pe acest drum – a dat admitere de 3 ori la Universitatea de Teatru, Film si Televiziune din California de Sud si nu a reusit niciodata! A devenit regizor in timp ce era inscris la o alta universitate, asa ca nu a terminat nici pe aceea. Se pare ca dupa 35 de ani el a revenit la scoala pentru a-si relua studiile.

8.The Beatles – cea mai influenta si cunoscuta formatie de rock, o adevarata legenda a acestui gen de muzica! Un fenomen care inca se mai intampla, muzica lor fiind, pur si simpla, nemuritoare! Va vine sa credeti ca unul din primele studiouri de muzica i-au respins?! Da! Motivul?! “Muzica lor nu suna deloc bine si, in plus, muzica de chiatara este deja demodata”… Se pare ca nici in ziua de azi muzica lor nu s-a demodat…

9. Michael Jordan – cel mai mare jucator de baschet din toate timpurile! Da, si el a inceput cu stangul! A fost dat afara din echipa de baschet a scolii, pentru care nu era suficient de bun. El nu a renunat insa sa joace baschet si… a reusit!

10. Stephen King – cartile lui sunt in prezent celebre, devenind rapid baza scenariilor pentru multe pelicule! Se pare ca si el a avut sansa sa… inceapa cu stangul aceasta cariera de succes! El a fost refuzat sistematic de nu mai putin de 30 de edituri, pana la publicarea primei povestiri.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *