Top 10 esecuri rasunatoare ale milionarilor

Se spune ca, pentru a avea succes, nu conteaza de cate ori ai cazut, ci de cate ori te-ai ridicat! Iata de ce aparentele inseala si, desi avem impresia ca cei care au reusit au avut doar doar noroc si, deci, pentru ei a fost usor sa devina milionari, lucrurile nu stau deloc asa! Chiar si milionarii de succes au avut esecuri!

Top 10 esecuri rasunatoare ale milionarilor

1.Henry Ford – parintele automobilului – pana sa reuseasca a dat faliment de cinci ori! Pasiunea si visul pe care il avea, insa, nu l-au lasat sa renunte! De fiecare data el s-a ridicat si a luat-o de la capat, cu aceeasi energie si dorinta de a reusi!

2.Bill Gates – parintele Microsoft, a fost intr-o perioada cel mai bogat om din lume. Dar nici pentru el nu a fost atat de usor pe cat pare! El a fost dat afara de la Harvard, iar primul lui business a fost sortit esecului total. Atitudinea si dorinta de a reusi, din nou, au dat roade, in ciuda nereusitelor de la inceput.

3.Colonelul Sanders – parintele KFC-urilor – a devenit o legenda datorita perseverentei de care a dat dovada! Reteta lui pentru pui prajit – acum celebra in toata lumea –  a fost refuzata cu inversunare de… 10009 ori, pana sa fie acceptata de un restaurant!

4.Charlie Chaplin – comic legendar care a schimbat complet cinematografia si fara de care nici nu ne-am putea imagina filmele de comedie, initial a fost respins de toate studiourile de comedie de la Holywood! Motivul era acela ca rolurile lui “nu au sens si ca le intrepreteaza intr-un mod care nu ar putea atrage publicul”!

5.Walt Disney – cine nu cunoaste desenele lui?! A incantat intreaga lume cu creatiile si imaginatia sa! Mai putin cunoscut, insa, este faptul ca el a fost dat afara de ziarul la care lucra pe motiv ca “ii lipseste imaginatia si nu are idei bune” si ca, inainte de a ajunge la formula care l-a consacrat (desene si parcuri de distractii), el a dat de mai multe ori faliment in mai multe business-uri.

6.Harrison Ford – cu totii il cunoastem din Star Wars si nu ne putem imagina Indiana Jones fara el! Cati dintre noi stiu insa ca, la primul rol pe care l-a avut, regizorul filmului i-a spus ca nu va avea succes niciodata pentru ca nu are “acel ceva necesar unui actor de film”!?  S-ar putea spune ca, pana la urma, a gasit tot ce ii este necesar unui actor pentru a avea succes in filme!

7.Steven Spielberg – cine nu cunoaste si recunoaste filmele lui Spielberg?! Nici pentru el nu a fost usor, insa, sa reuseasca pe acest drum – a dat admitere de 3 ori la Universitatea de Teatru, Film si Televiziune din California de Sud si nu a reusit niciodata! A devenit regizor in timp ce era inscris la o alta universitate, asa ca nu a terminat nici pe aceea. Se pare ca dupa 35 de ani el a revenit la scoala pentru a-si relua studiile.

8.The Beatles – cea mai influenta si cunoscuta formatie de rock, o adevarata legenda a acestui gen de muzica! Un fenomen care inca se mai intampla, muzica lor fiind, pur si simpla, nemuritoare! Va vine sa credeti ca unul din primele studiouri de muzica i-au respins?! Da! Motivul?! “Muzica lor nu suna deloc bine si, in plus, muzica de chiatara este deja demodata”… Se pare ca nici in ziua de azi muzica lor nu s-a demodat…

9. Michael Jordan – cel mai mare jucator de baschet din toate timpurile! Da, si el a inceput cu stangul! A fost dat afara din echipa de baschet a scolii, pentru care nu era suficient de bun. El nu a renunat insa sa joace baschet si… a reusit!

10. Stephen King – cartile lui sunt in prezent celebre, devenind rapid baza scenariilor pentru multe pelicule! Se pare ca si el a avut sansa sa… inceapa cu stangul aceasta cariera de succes! El a fost refuzat sistematic de nu mai putin de 30 de edituri, pana la publicarea primei povestiri.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *