Termeni si conditii

Drepturile asupra continutului Site-ului

Continutul si elementele de grafica ale Site-ului inclusiv dar fara a se limita la acestea intreg continutul in format text si orice alt material transmis sub orice forma de si catre Utilizatori prin vizualizare directa pe Site prin newslettere sau prin orice alte materiale legate direct sau indirect de Site apartin Administratorului Site-ului si partenerilor sai si reprezinta continutul Site-ului. Prin derogare de la prevederea precedenta nu apartin Administratorului Site-ului sau partenerilor sai acele materiale pentru care pe Site s-a indicat un alt titular de drepturi ori un alt detinator sau o alta sursa informatiile furnizate Utilizatori sau opiniile si  sau comentariile de orice fel exprimate de Utilizatorii Site-ului fata de materialele de orice fel postate pe Site sau fata de Continutul Site-ului in general.

Utilizatorul se obliga sa respecte toate drepturile de autor si orice alte drepturi de proprietate intelectuala pe care Administratorul Site-ului si partenerii sai le detin asupra  in legatura cu Site-ul continutul acestuia Serviciul orice modul sau componenta a acestora sau in legatura cu utilizarea acestora.

Continutul Site-ului indiferent de zona in care se afla in Site si indiferent de tip poate fi utilizat exclusiv in scopuri personale. Orice utilizare de continut de catre terte persoane in orice alte scopuri decat cel personal se poate face numai cu acordul scris expres si prealabil al Administratorului Site- ului. Este interzisa copierea preluarea reproducerea publicarea transmiterea vanzarea distributia partiala integrala sau modificata a continutului acestui Site sau a oricarei parti a acestuia efectuate in alte scopuri decat cel personal.