Termeni si conditii

Administratorul Site-ului nu garanteaza pentru ofertele informatiile datele Utilizatorilor puse la dispozitie prin intermediul Site-ului intreaga raspundere asupra ofertelor serviciilor si continutului dar fara a se limita la acestea trimise de catre Utilizatori pentru a fi postat pe Site privind toate aspectele apartinand Utilizatorilor care le-au trimis sau le-au postat pe Site iar Utilizatorii inteleg si accepta ca le folosesc pe riscul lor. In nicio situatie Administratorul Site-ului nu poate fi facut raspunzator pentru nicio pierdere sau prejudiciu ce ar putea rezulta din neindeplinirea oricaror obligatii asumate de oricare Utilizator din imposibilitatea utilizarii Serviciului ori din interpretarea eronata a Continutului Site-ului.

Utilizatorii inteleg si accepta ca Administratorul Site-ului este doar un intermediar intre Utilizatori care ofera o platforma de comunicare astfel ca toate serviciile si facilitatile legate de utilizarea Site-ului precum si toate datele informatiile cuprinse in acestea sunt oferite asa cum sunt  asa cum sunt disponibile iar Utilizatorii le folosesc pe riscul lor. In consecinta Administratorul Site-ului nu poate fi tras la raspundere nici cu privire la orice informatii si date din Conţinutul Site-ului inclusiv dar fara a se limita la cele privind ofertele serviciile datele si informatiile legate de utilizarea Serviciului sau orice alta activitate legata de utilizarea si acesarea Serviciului si  sau a Site-ului precum si orice alt efect juridic derivand din acestea.

Utilizatorii inteleg si accepta că Administratorul Site-ului nu participa in niciun mod si in nicio masura la interactiunile dintre Utilizatori si nu ofera nicio garantie privind acestea. Utilizatorii inteleg si accepta ca Administratorul Site-ului nu detine niciun control asupra legalitatii calitatii corectitudinii punctualitatii credibilitatii si acuratetii serviciilor datelor si informatiilor sau oricarui continut sau servicii oferite de către Utilizatori prin intermediul Site-ului sau prin modalitatea off-line care nu se desfasoara prin intermediul Internetului. Utilizatorii inteleg si accepta ca datorita caracteristicilor specifice Internetului si ale Serviciului Administratorul Site-ului nu poate confirma garanta identitatea Utilizatorilor si veridicitatea corectitudinea validitatea oricaror informatii sau continut oferite de acestia pe Site. In consecinta Administratorul Site-ului nu poate fi tras la raspundere in niciun mod si in nicio masura cu privire la aceste informatii sau orice alte efecte juridice  comerciale derivând din utilizarea lor.

Utilizatorii inteleg si accepta ca Administratorul Site-ului este absolvit de orice raspundere in eventualitatea producerii oricarei opriri intreruperi ingreunari disfunctionalitati sau erori in functionarea Site-ului in situatia unei erori tehnice de orice fel sau oricaror erori in furnizarea Serviciului precum si in orice situatie in care nu ar dovedi cert ca orice erori sau probleme de natura tehnica din cele mentionate mai sus se datoreaza in mod direct si exclusiv culpei grave a Administratorului Site-ului.

In mod expres Utilizatorii inteleg si accepta ca Administratorul Site-ului este absolvit de orice raspundere pentru orice fel de daune directe indirecte incluzand dar fara a se limita la pierderi de profit vad comercial sau alte pierderi intangibile rezultate din utilizarea Serviciului sau orice alt aspect in legatura cu Serviciul precum si din utilizarea Continutului Site-ului in orice mod sau orice efecte juridice derivand din aceasta.

banner-v3