Termeni si conditii

Administratorul Site-ului isi rezerva dreptul de a actiona in instanta orice persoana si  sau entitate care incalca in orice mod prevederile de mai sus.

Cererile de utilizare a continutului Site-ului in orice scop altul decat cel personal pot fi facute la adresa de e-mail officeatprofitinfo.ro.

Orice persoana care expediaza in orice mod informatii ori materiale catre Site isi asuma obligatia de a nu prejudicia in niciun mod drepturile de autor sau orice alte drepturi de proprietate intelectuala pe care o terta persoana le-ar putea invoca in legatura cu materialele si informatiile transmise in orice mod catre Site iar persoanele care expediaza in orice mod informatii ori materiale inteleg si accepta ca incalcarea in orice mod a acestei obligatii nu poate angaja in niciun mod raspunderea Administratorului Site-ului ci numai raspunderea persoanelor respective.

In completare site-ul beneficiaza de contributia membrilor sai inregistrati indiferent de forma in care contribuie de exemplu prin articole comentarii fotografii etc. Echipa www.profitinfo.ro selecteaza continutul primit de la membrii site-ului pentru a mentine un grad inalt de calitate a site-ului. Colaboratorii si membrii inregistrati ai site-ului www.profitinfo.ro sunt de acord sa cedeze exclusiv in momentul trimiterii toate drepturile de utilizarea adaptare si modificare si retransmitere a continutului cu care au contribuit la site-ul www.profitinfo.ro .