Termeni si conditii

Utilizatorii inteleg si accepta ca Administratorul Site-ului este absolvit de orice raspundere pentru mesajele publicitare pentru continutul postat pe Site de catre Utilizatori precum si pentru bunurile sau serviciile furnizate de catre autorii acestor mesaje publicitare sau al continutului postat pe Site prin intermediul Serviciului.

Utilizatorii inteleg si accepta ca Administratorul Site-ului este absolvit de orice raspundere pentru neindeplinirea obligatiilor sponsorilor concursurilor postate pe Site. In cazul in care nu se mentioneaza altfel, sponsorii sunt responsabili de oferirea si trimiterea premiilor mentionate in cadrul concursurilor postate pe Site. Chiar si in cazul in care se mentioneaza ca Administratorul Site-ului este cel care trebuie sa ofere ori sa trimita premiile, acesta nu este raspunzator pentru premiile pe care sponsorii concursurilor refuza sau intarzie sa le mai ofere catre Administratorul acestui Site, ceea ce il pune pe Administratorul Site-ului in imposibilitatea de a oferi mai departe castigatorilor premiile mentionate pe Site.

In cazurile de forta majora Administratorul Site-ului si  sau operatorii directorii angajatii sucursalele filialele si reprezentantii sai sunt exoneraţi total de raspundere. Cazurile de forta majora includ dar nu se limiteaza la acestea erori de functionare ale echipamentului tehnic al Administratorului Site-ului lipsa functionarii conexiunii la internet lipsa functionarii conexiunilor de telefon virusii informatici atacurile informatice de orice fel si interferarea cu programe informatice malitioase accesul neautorizat in sistemele Site-ului erorile de operare greva etc.

Utilizatorii sunt de acord sa protejeze sa asigure si despagubeasca integral pe Administratorul Site-ului si  sau pe operatorii directorii angajatii sucursalele filialele si reprezentantii sai de si impotriva oricaror cereri pretentii actiuni impuneri pierderi daune costuri incluzand fara nici un fel de limitare onorariile avocatilor expertilor si consultantilor sau executorilor taxe judiciare notariale sau de executare cheltuieli judecati decizii amenzi regularizari sau alte obligatii rezultate sau relationate cu orice alta actiune a Utilizatorului in legatura cu utilizarea Serviciului sau orice alt aspect in legatura cu Serviciul.

Legea aplicabila. Litigii

banner-v3

 

Drepturile si obligatiile Utilizatorilor si ale Administratorului Site-ului prevazute de Termeni si Conditii precum si toate efectele juridice pe care le produc Termenii si Conditiile vor fi interpretate si guvernate in conformitate cu legea romana in vigoare. Orice litigiu nascut din sau in legatura cu Termenii si Conditiile va fi solutionat pe cale amiabila. In caz de imposibilitate de a ajunge la un acord litigiul va fi solutionat de catre instanta judecatoreasca romana competenta aflata in raza teritoriala a municipiului Bucuresti.

Modificarea Termenilor si Conditiilor

Administratorul Site-ului are dreptul de a modifica oricand si in orice mod oricare dintre prevederile din Termeni si Conditii sau Termenii si Conditiile in intregime fara nici o notificare prealabila si fara a fi obligat sa indeplineasca vreo alta formalitate fata de Utilizatori. Orice modificare va fi considerata ca fiind acceptata deplin si neconditionat de catre oricare dintre Utilizatori prin simpla utilizare sau accesare a oricarei facilitati oferite de Site sau de Serviciu ori prin accesarea Site-ului intervenite oricand dupa operarea modificarii iar neacceptarea oricarei modificari atrage obligatia respectivului Utilizator de a inceta de indata accesarea Site-ului si  sau utilizarea in orice mod a Serviciului.