Termeni si conditii

Legatura cu alte site-uri

Utilizatorii inteleg si accepta ca Site-ul poate contine legaturi sau trimiteri catre alte site-uri de internet inclusiv site-urile furnizorilor de produse si  sau servicii catre care trimit bannerele publicitare postate pe Site ori microsite-uri publicitare site-uri personale bloguri dar fara a se limita la acestea care sunt considerate de Administratorul Site-ului utile in legatura cu Continutul Site-ului dar care nu se afla sub controlul sau indrumarea sa.

Administratorul Site-ului este absolvit de orice raspundere in ceea ce priveste continutul sau opiniile exprimate pe toate site-urile de internet mai sus mentionate precum si corectitudinea si exactitatea acestora iar Utilizatorii inteleg si accepta ca aceste site-uri de internet nu sunt monitorizate controlate sau verificate in orice mod de catre Administratorul Site-ului. Includerea unei legaturi sau trimiteri catre alte site-uri de internet nu implica aprobarea in vreun fel a acestora de catre Administratorul Site-ului. In momentul in care Utilizatorii acceseaza aceste site-uri de internet ei o fac pe riscul lor cunoscand ca utilizarea serviciilor oferite de aceste site-uri este supusa conditiilor stabilite de administratorii acestor site-uri.

Limitarea raspunderii

Administratorul Site-ului nu isi asuma obligatia si nu garanteaza implicit sau expres pentru continutul de orice fel al Site-ului inclusiv dar fara a se limita la intreg continutul si serviciile oferite de catre Utilizatori. Administratorul Site-ului va face toate eforturile rezonabile pentru a asigura acuratetea si increderea in Site si va incerca sa corecteze erorile si omisiunile cat mai repede posibil.

banner-v3

 

Administratorul Site-ului nu ofera niciun fel de garantii sau raspundere pentru ofertele serviciile informatiile puse la dispozitie prin intermediul Site-ului de catre Utilizatori sau pentru Continutul Site-ului si in nicio situatie nu poate fi facut raspunzator pentru nicio pierdere sau prejudiciu ce ar putea rezulta din utilizarea oricarei parti secventa modul al Continutului de pe Site al Serviciului sau din imposibilitatea utilizarii acestuia indiferent de cauza acesteia ori din interpretarea eronata a oricaror prevederi ale Continutului Site-ului.